Így dobott le 20 kilót Snooki szülés után

A valóságshow sztár Snooki egy bevállalós, mini húsgolyóként mutatkozott be évekkel ezelőtt a nagyközönségnek. Ám 25 esztendősen, anyukaként, már egyik jelzővel sem illethetjük, ugyanis terhesség utáni fogyása közel 20 kilótól szabadította meg.

“Magam miatt fogytam le” – árulta el Snooki a US Weekly magazinnak – “de természetesen Jionni (a férje) kedvéért is csináltam, hogy anyukaként is dögösnek tartson.”

Snooki korábban bulizós, pörgős életviteléről volt ismert, ám az anyaság megváltoztatta. Már ritkábban jár el szórakozni és jóval ritkábban is iszik, így ennek köszönhetően könnyen lecsusszantak róla a kilók.

“Elég nehéz inni, ha a közben a babára vigyázol, szóval egy kortyot sem ittam.. komolyan.” – mondta Snooki teljes őszinteséggel a Today show riporterének. – “Tudom, hogy már nem partizhatok vadul többet, mert én már szülő vagyok. Szóval végeztem a bulizással is.”

A mini valóságshow hős szülés utáni fogyását tehát a kicsapongó életvitel megszüntetésével érte el. Közel 1300 kalóriával kevesebbet vitt be egy nap, ami hatalmas löketet adott a terhesség utáni fogyásának.

“Az első 10 kilót szoptatás alatt adtam le, ami elég király érzés volt. Miután elkezdhettem edzeni, az edzőm gyakorlatilag addig rugdosta a popómat, amíg formába nem kerültem. Odafigyeltem az étkezésre és végül lefogytam 20 kilót.” – kacagta Snooki büszkén a műsorvezetőnek.

A terhesség utáni torna és a bulizás mérséklése segítette az apró sztárt szülés utáni fogyásának eredményességéhez. Ám nem sokáig élvezi ki karcsú alakját, mert miután megépül a családi otthon, már a második babát tervezgetik párjával.

 

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

http://www.celebritybabyscoop.com/2013/03/06/reveals-postpartum-weight

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.