Horváth Éva elvesztette eszméletét!

Összeesett a kórházban a népszerű műsorvezető – Horváth Éva hiába hívta fel a kollégák figyelmét, hogy nem bírja a vér látványát és hasonló gyomort próbáló dolgokat.

Sosem vesztette még el az eszméletét Horváth Éva – most azonban egy látvány elég volt ahhoz, hogy összeessen. A csinos sztár a Szép testben című műsor háziasszonya, ám elutasította a lehetőséget, hogy végignézhesse a kórházban a plasztikai beavatkozásokat, mivel nem bírja a vér látványát.

Csakhogy 10 nappal a beavatkozás után varratszedés van, ahol ott kellett lennie. Éva egyik páciensen észrevette, hogy a koponyán egy lyuk tátong, a fülénél. Szólt az orvosnak, aki megnyugtatta, hogy idősebb embereknél ez természetes, mert nehezebben forrnak össze a sebek. Évának azonban ennyi is elég volt: ájultan esett össze, a kórházi ágyon tért magához. Egy időre abba kellett hagynia a forgatást, hogy összekapja magát – írja az Új Ász.

Horváth Éva, aki maga is gyönyörű, a Szép testben műsorvezetőjeként arra vállalkozik, hogy részt vegyen mások megszépítésében.

k36orj7d

Olyan hölgyekében, akik számára a szépülés lehetőségét már a plasztikai sebészeti és esztétikai fogászati beavatkozások jelenthetik. A mellnagyobbítától és mellkisebbítéstől kezdve az arcplasztikán át az orrplasztikáig mindenféle műtétet nyomon követhetnek a nézők.

Természetesen a zsírleszívás, a hasplasztika, a felső szemhéjplasztika és a fülplasztika sem hiányzik a sorból. Horváth Éva sok esetben nemcsak házigazda, de lelki támaszt is jelent a szereplők számára, akik nagy változás előtt állnak és életüket komolyan megváltoztathatja a műtét.

A Szép testben átalakítandó pácienseit a műtőbe is elkíséri a kamera, az átalakulásokat tehát a nézők lépésről-lépésre is követhetik. Már akinek bírja a gyomra.

Forrás: