Erdélyi Mónika dögösebb, mint valaha!

A népszerű műsorvezető, Erdélyi Mónika gyönyörűbb, mint valaha, és az önbizalom, csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár és a mosoly sosem tűnik el az arcáról. Most megtudhatjuk mi csodás átalakulásának és kirobbanó formájának titka!

Egy embernek mindig több lábon kell állnia”

“Boldogabb vagyok, mint valaha, nagyon jól érzem magam a bőrömben. És örülök, ha ez látszik is rajtam. Ez egy tökéletes időszak most számomra. Tavaly nyáron diplomáztam konfliktuskezelésből és párkapcsolati terápiából, az egyetemmel párhuzamosan pedig egy különleges cukrász képzést is elvégeztem. Igaz a két dolog köszönőviszonyban sincs egymással, mégis mindkettő fontos része lett az életemnek, valamint habár jelenleg állandó, saját műsorom nincsen, rendszeresen hívnak továbbra is műsorvezetőnek a különböző csatornákhoz, vagy akár nagyszabású eseményekre. Az, hogy egyszerre számos dolgot is csináljak sohasem állt tőlem távol. Amikor 10 éven át a Mónika Show-t vezettem, akkor is rengeteg más projektet is csináltam mellette, hiszen azt vallom, hogy egy embernek mindig több lábon kell állnia, sosem szabad egy dologra feltenni az életünket. Ezt azóta fokozottan is így gondolom, mióta édesanya lettem. Így, bár szerencsés vagyok, hiszen a munkám a hobbim is egyben, azért a rengeteg feladat mellett természetesen mindig ügyelek arra, hogy a gyermekemre és a páromra is elég időm maradjon. Szerintem ez a kiegyensúlyozott élet titka”- mesél lelkesen Mónika.

“Elhatároztam, hogy most valóban lefogyok. És így is lett”

“Azonban még egy jó okom van arra, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyek, hiszen egy régóta fennálló problémával sikerült a közelmúltban leszámolnom, méghozzá a súlyfelesleggel. Számos fogyókúrás módszert is kipróbáltam az utóbbi években, hiszen nagyon dühített, hogy nem tudtam tartani a súlyomat, nem tudtam azt a formámat hozni, amiben igazán jól érzem magam. Aztán elhatároztam, hogy kitűzöm magam elé a nagy célt, és ezúttal el is érem. Az egyik legjobb barátnőmtől hallottam egy különleges italporról, amely gyorsan, hatékonyan és tartósan segít megszabadulni a nemkívánt kilóktól méghozzá úgy, hogy biztosítja a szervezetem számára szükséges alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat. Már az első héten nagyon megtetszett a 7 és 17 fogyókúrás italpor, így felvettem a kapcsolatot a céggel, hogy tanácsokat kérjek, hiszen egy fogyókúra mindig komplex és bonyolult folyamat, nem kevés erőfeszítést kíván végrehajtójától és természetesen az szervezetemet sem szerettem volna sanyargatni. A 7 és 17-től rengeteg segítséget kaptam ahhoz, hogy a leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt megszabadulhassak a fölösleges kilóktól, hiszen komplex életmód tanácsadással, fitness gyakorlatokkal is elláttak. A napi két fogyókúrás ital mellett este egy könnyű étkezést, valamint gyümölcsöket, zöldségeket is beiktattam, így egyáltalán nem éreztem úgy, hogy sanyargatnám magam, egészséges ütemben, mégis hihetetlen hatékonyan tudtam fogyni. A mozgás pedig eddig is fontos része volt az életemnek, hiszen az egészséges életmód elengedhetetlen velejárója, csupán egy kis rendszert kellett vinnem az életembe. Az eredmény pedig mínusz 10 kilogramm lett”- árulta el hihetetlen fogyásának titkát Mónika.

erdlyi monika2

Tartós, gyors fogyás egy különleges italpor segítségével

“A fogyókúrás italpor immár több mint 20 éve a legkedveltebb diétás termékek közé tartozik, mely olyan természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletének biztosításához, valamint növényi rosttartalma segítségével hatékonyan csillapítja az étvágyat. Az italpor abszolút természetes módon segíti elő a zsírcsökkenést, hiszen alacsony kalória tartalma mellett, biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen, alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat, mint az A, D, E, C és B vitaminokat, valamint kálciumot, magnéziumot, cinket, szelént és egyéb fontos ásványokat. Az italpor kiszerelésének köszönhetően könnyen elkészíthető, az egy adagot tartalmazó tasakhoz csupán egy pohár tejre van szükség és máris kész az ízletes turmix, mely tökéletesen helyettesít egy teljes főétkezést. A 7 és 17 segítségével folytatott fogyókúra sikere összetevőinek, kellemes ízének és könnyű elkészíthetőségének köszönhető, valamint annak a diéta stílusnak, amelyről a nevét is kapta. A diéta szerint reggel 7 és 17 óra között két adag fogyókúrás italport kell elfogyasztani, kiegészíteni néhány friss gyümölccsel, vagy zöldséggel, valamint elegendő mennyiségű folyadékkal, mindezeken felül pedig este még egy könnyű vacsorát is el lehet fogyasztani. Ezáltal úgy szabadulhatunk meg a nem kívánt kilóktól, hogy közben végig jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem éheztetjük a szervezetet. Hogy a húsvéti nagy bűnözések következményeitől még könnyebben meg tudjunk szabadulni, két új, ízletes termékkel jelentünk meg, hogy még változatosabbá tudjuk tenni az étkezéseket. A fogyókúrás müzli minden adagja képes egy-egy főétkezés kiváltására, emellett fogyasztása igazi ízélményt nyújt a diéta alatt. Az eper és csokoládé ízekben kapható, 22 féle létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmazó müzli a kitűzött súly elérése után is segít megtartani a karcsúságot, így ha elérte a kitűzött célt, az eredmény megtartása érdekében érdemes rövidebb ideig még napi egy étkezést pótolni a müzlivel. Sőt, ez finom müzli azoknak is ideális választás, akik épp nem küzdenek túlsúllyal, de szeretnének vigyázni alakjukra és a hízlaló édességeket kiváltani vele, ráadásul még praktikus is, hiszen a csokoládés és narancsos ízekben kapható müzliszelet változatukat bárhová könnyedén magunkkal vihetjük, – legyen az munkahely, sportolás, vagy nyaralás – hogy a diéta egyszerűen betartható legyen. És, hogy ne csak az édesség-imádóknak kedvezzünk, áprilisban egy új, meglepetés termékünk is napvilágot lát, amely a sós ízt iktatja majd be a diétába”- tudhatjuk meg a 7 és 17 szakértőjétől és háziasszonyától, Esztertől.

“Ami a legjobb ebben a fogyokúrás italporban, hogy nemcsak, hogy gyorsan és biztonságosan segít lefogyni, de abszolút képes arra, hogy meg is tartsa ezt az ideális állapotot. Így nem kell aggódnom, ha egy-egy jeles esemény vagy ünnep, mint például most a Húsvét is becsúszik, hiszen mindig tartok otthon néhány zacskóval a turmixból, így ha egy kis bűnözést engedek meg magamnak, nincs más dolgom, mint 1-2 napig újra fogyasztani az italt, és a kilóknak hűlt helye”- mesél Mónika lelkesen kedvenc fogyókúrás termékéről.

Fotó: RTL Klub

Forrás: