Dancs Annamari, aki csak 50 kiló lehet

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház művésze odafigyel arra, hogy mit főz. Ha esetleg több, mint 50 kiló akkor azonnal elkezd salátán élni

A Budapesti Operettszínház évadzáró eseményén kiosztották a Csillag díjakat, amelyet első ízben Dancs Annamari kapta az Év felfedezettje kategóriában. A fiatal és gyönyörű színésznő remekül táncol, és mindemellett istenien énekel.

Hogy tudsz ilyen karcsú maradni? Sokat éhezel?

Mivel szeretek főzni és enni is  ezért egyáltalán nem éhezek. Viszont odafigyelek, hogy mi legyen a fazékban. Ha a mérleg többet mutat 50 kilónál, akkor riadó van, nappal csak salátát eszek, este semmit. A színpad és a jelmezek szinte köteleznek arra, hogy tartsam a jó formámat.

DancsAnnamari_480

A jó formát mással is segíted?

Próbálok minden nap tornázni vagy futni. Amikor a  színházban egy új darabot próbálunk, akkor az már önmagában is egy kiadós mozgást jelent, hiszen szubrettként táncolok is, ami a leghatékonyabb alakformáló.

Mivel telik a nyarad?

Ilyenkor igyekszem minél többet a szabadban lenni,  sportolni, jókat aludni  és a sok gyümölccsel és zöldséggel feltunningolni a szervezetemet. Az ősz abban különbözik a nyártól, hogy még jobban odafigyelek magamra! Növelem a C-vitamin adagot, hogy a náthát megelőzzem. Szakmai szempontból pedig koncertjeim, előadásaim lesznek a nyáron, augusztus végétől pedig kezdődnek a Marica grófnő próbái, ami fizikailag is kihívás lesz. Hiszen partneremmel Kerényi Miklós Mátéval rengeteget táncolunk benne.

banner21

Mi szerez örömöt?

A lelki fájdalmaimat mindig racionálisan kezelem: ha bánatos vagyok: pozitív dolgokra gondolok, és arra összpontosítok, hogy ezután csakis jobb dolgok jönnek. De örömöt bármi tud nekem szerezni: ha süt a nap, ha megölel egy kisgyerek. Sajnos manapság egyre kevesebben értékelik az apró örömöket.

Ha fáj a torkod, fejed, kit hívsz fel? Kivel beszéled meg?

Apukám, aki zenetanár, nagy szakértő a gyógyszerekben, általában a kisebb panaszokra ő adja a "recepteket". Ha komoly baj van, ami szerencsére ritka, akkor orvoshoz fordulok, a torkom, a hangszálaim  a munkaeszközöm, arra, nagyon kell, vigyázzak.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.