Czutor Zoltán várja az ötödik babát

Már csak napok kérdése és megszületik ötödik gyermeke. A Belmondo zenekar 46 esztendős frontembere, akkor a legboldogabb, ha végre együtt lehet a család.

Czutor Zoltán nemcsak ábrándozott arról, hogy nagycsalád veszi majd körül: a Belmondo frontembere 4 gyermek büszke apukája. Sőt, heteken belül megszületik az ötödik Czutor baba. Ritka alkalom, hogy Zoli minden gyermeke térben és időben egyszerre legyen egy helyen. A családi mókázásról ezúttal is hiányzott Zoli legnagyobb fia, a 23 éves Levente, aki most éppen Angliában tartózkodik.

Zsani, Zoli mostani felesége előző feleségével is nagyon jó viszonyban van. Együtt mennek vásárolni és nagyon sok mindent megbeszélnek egymással.

Talán ennek is köszönhető, hogy Zoli és a gyermekei között mindig is jó volt a kapcsolat. Bár szerette volna, hogy a gyermekeinek köze legyen a zenéhez, soha nem erőltette. Ennek ellenére Győző saját zenekart alapított Roxforce néven.

A két és fél éves Simon még nem mutat különösebb érdeklődést a zene iránt. Annál inkább érdeklődik a kistesója, Miksa Nándor, aki várhatóan január végén születik meg.

Forrás: RTL Klub