Czanik Balázs megizzasztotta a szépségeket

Czanik Balázs különleges edzést tartott a VI. Magyar Világtalálkozó Szépe döntőseinek, hogy remek formába kerüljenek a szépségversenyre. A lányok nem gondolták, hogy capoeira aerobic megteremtője ennyire kíméletlen lesz velük.

Május 22-én rendezik a VI. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyt a Maxline Media rendezésében, melyen 16 csinos hölgy – közöttük több koronázott királynő és udvarhölgy is – versenybe száll a győzelemért. A tét több, mint 7 millió Ft értékű össznyeremény. A lányoknak azonban nem elegendő a tökéletes smink, frizura és ruha; fizikailag is jó formában kell lenniük. Ebben volt segítségükre Czanik Balázs.

A lányok becsülettel végigcsinálták a capoeira aerobic edzést, de egyértelműen lehetett látni: ki az, aki rendszeresen mozog, és ki nem. Akik nincsenek hozzászokva a fizikai igénybevételhez, gyakran iktattak be kisebb szüneteket az órába. A döntőig még találkozom velük párszor, és ismét alaposan átmozgatom őket, hogy javuljon a kondíciójuk és a mozgáskultúrájuk” – mesélte Czanik Balázs, a szépségverseny rendezéséért felelős Maxline Media szakmai partnere.

czanik balazs2

A résztvevők állították: még soha nem volt részük ilyen kemény edzésben.

Balázs alaposan megizzasztott bennünket. Bár szoktam mozogni, de a tanulás mellett nem mindig tudok rendszeresen eljárni a fitness terembe, és ezt most meg is éreztem. De nem bánom, jót tett ez a fokozott igénybevétel, remélem, a versenyen meglesz az eredménye” – mondta bizakodva Horváth Kitti, aki még soha nem vett részt szépségversenyen, ez lesz élete első megmérettetése.

Rendszeresen edzek, ismerem is a capoeira aerobicot, mégis kifulladtam az órán. Valószínűleg azért, mert épp egy vizsgáról érkeztem, és fáradt voltam, ennek ellenére nagyon élveztem Balázs edzését” – tette hozzá Gyuricza Dóra, aki a verseny után Brazíliába utazik, ugyanis kétlaki életet él, fél évet a dél-amerikai országban, fél évet pedig hazánkban tölt.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.