Cloony, Keaton – Akinek jót tett az idő!

Hollywood-i berkekben örök téma az öregedés. A legtöbben így vagy úgy tesznek is ellene, néhány hírességnek azonban – például George Cloony, Diane Keaton – kifejezette előnyére vált, hogy megöregedett.

Mindig akad jó példa, hogyan lehet sármosan, szépen öregedni. Persze ezek a sztárok élnek a szépészeti beavatkozások nyújtotta lehetőségekkel, de valószínűleg tisztában vannak a határaikkal, mert esetükben az eredmény igencsak meggyőző. Némelyikük kifejezetten vonzóbb középkorú éveiben, mint korábban.

George Cloony

30 évesen igazi bájgúnár volt, legalábbis külsőre. A nyegle dzsigolóból 40- es éveire stílusos ezüstróka lett, és azóta is csak érik, mint a jó bor. Bár a szerelemben továbbra is kamaszosan rövid távú.

Judy Dench

Az angol színésznő ugyan inkább Lady Macbeth- alakítására büszke, de mi egy másik M betűs szerepből (Miss Moneypenny) ismerjük a Bond- filmekből. Gyönyörű szemeinek és némi botoxnak köszönhetően 60- on túl is ragyog.

georgeclooney

Bette Middler

A csúnya lány. De kit érdekel ez, amikor csodás a hangja és remek komika. Tudja,. Hogyan hozhatja ki magából a maximumot és ez a sugárzó életörömmel párosítva 50- en túl is tökéletes kombináció.

Robert de Niro

A férfi, akit az élettapasztalatok egyre vonzóbbá tesznek. Pedig az örök maffiózót nem a külseje, inkább a kisugárzása és a tehetsége emelte sztárrá. És mára mintha valahogy jóképűbb is lenne…

Diane Keaton

Bár mindig csinit játszott, azért szexisnek nem mondhatta az imázsát. 50- es éveiben egyre magabiztosabb nőiesség jellemezte, ma sorra kapja a szerelmes szerepeket. A Minden végzet nehéz című vígjátékban a kedves urak minden bizonnyal gondolkodás nélkül helyet cseréltek volna Keanu Reeves- szel.

Tipp fiatalságunk megőrzése érdekében

Kutatások sorozatában bőrgyógyászok ellenőrizték az összefüggést a bőr és a táplálkozás között, 453 embert vizsgáltak Ausztrália, Görögország és Svédország lakosságából és úgy találták, hogy bár az egészséges táplálkozás nem tudja kiküszöbölni a védekezés nélküli napozás és a dohányzás, okozta károsodásokat, mégis valamilyen szinten segíteni tud a ráncosodás késleltetésében. A megfelelő tápanyagok hidratálják és táplálják a bőrt. Mit együnk és mit ne a korai ráncosodás elkerülése érdekében?  Táplálkozási tanácsok, mit együnk és mit kell elkerülnünk a ráncosodás késleltetéséhez?

Amiből többet kell ennünk
olívaolaj, hal, alacsony zsírtartalmú víz és tea, gyümölcs és zöldség, tojás, dió és mogyoró vaj, bab
Amiből kevesebb javasolt
torták és sütemények, teljes zsírtartalmú tej, vaj, vörös hús, margarin, burgonya, üdítők

Forrás: