Barbee veseproblémákkal küzd!

A 22 éves énekesnő Barbee, eredeti nevén Bata Adrienn fitt, fiatal, egészséges így senki nem gondolná róla, hogy gyengélkedik a veséje, ezért vigyáznia kell, hogy melegen tartsa derekát.

Adrienn szép lassan beépült a popsztárok világába. Első albuma 19 éves korában jelent meg, melynek borítóját nem más, mint SP fotózta. Az énekesnő eddig 12 klipet forgatott, világcégek választották kampányarcnak. A Szívtörő című dala a tinédzserek körében országos sláger lett.

Mondd, teszel valamit a fizikumod megőrzéséért?

1-2 hónapja kezdtem el edzeni, kardiózom, de ha az időjárás engedi, akkor futok. Nemrégiben vágtam bele a harcosok étrendjébe, melynek az a lényege, hogy napközben csak gyümölcs vagy zöldség, esténként viszont mindent lehet enni. Erre átáll a szervezet, és így elérhetjük, hogy amit este eszünk, azt a testünk másnap kamatoztatja.

Ha bármilyen bajod esne, kihez fordulsz? Orvos -gyógyszerész – természetgyógyász?

Az biztos, hogy elsőként a szerelmemet, Fekát hívnám, aki az Antifitnessz Klub dobosa. Ha nem találnám, akkor anyukámat tárcsáznám.

Voltál már beteg egyáltalán?

A vesém gyenge, 4-5 éves koromtól, hajlamos vagyok a felfázásra. A vese-problémáim miatt, vigyázni kell rá és melegben tartani.

Mennyi időt töltesz a természetben?

A szüleimmel kertes házban laktunk, havonta egyszer hazamegyek, olyankor kint vagyok a kertben. Pesten már nehezebb, ha kimegyek az utcára, több rosszat okozok, mint jót. De azért tavasszal szoktunk szervezni nagy kirándulásokat, és ilyenkor bepótolok mindent!

Forrás: