Barabás Évi a celebekkel izzad!

Újra megrendezésre kerül május 13-án a Fitbalance Aréna, Magyarország egyik vezető fitnesz-, wellness-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgásfesztiválja.

A rendezvényt megelőző interaktív sajtótájékoztatóra a Sztárok az egészségért program jónéhány nagykövete is ellátogatott. A hírességek lelkesen próbálgatták a vadonatúj sporteszközöket. Az egészségsarokban mindenki leellenőrizhette egészségi állapotát, majd a jó leleteket megünnepelték cukor- és szénhidrátmentes süteményekkel.

A hírességek is felhívták a figyelmet az esemény egyik fő vonulatára, az egészségmegőrzésre. A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

barabaseva_480

A Rippel fivérek minden évben egy nagy dobással rukkolnak elő, de az idei lekőröz minden eddigit. A Fitbalance után este a Rippel Fiúk egy igazán monumentális látványszínházi előadással készülnek, IO Show – a Csodák Birodalma néven. A testvérpár már gőzerővel gyakorol az esti premierjükre.

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit 2012. május 13-án vasárnap a Fitbalance Aréna egynapos egészség- és fitneszfesztiválra, ahol több száz program várja az odalátogatókat! Bővebb információk a rendezvény honlapján olvashatók.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: