A Jóban Rosszban sztárjai rendszeres véradók

A Jóban Rosszban sztárjai, Gazdag Tibor és Kedvek Richárd rendszeres véradók, és a két színész szerint semmi félelmetes nincs az apró tűszúrásban.

A sorozat szexi dokija, Kedvek Richárd egy barátja balesete után döntött úgy, hogy a segítségére siet azzal, hogy vért ad neki, azóta azonban rendszeresen eljár vért adni, évente 3-4 alkalommal. Tudja, hogy a férfiak szervezetnének jót is tesz, ha időnként lecsapolnak egy kis vért tőlük. Gazdag Tibor más okokból ment először véradásra.

“Dolgozom egy alapítványnak, amely véradásokat is szervez. Velük sűrűn járunk az onkológiai intézetbe, ahol találkozunk az ott ápolt gyermekekkel. Volt egy élményem egy 12 éves fiúval, aki 96 napon át napi 16 egységből készült transzfúziót kapott. Ehhez nagyjából 700 liter vér kellett, ami pedig rengeteg, hiszen egy véradáson 4,6 decit vesznek le. Borzasztó, hogy kevés véradó van, ehhez képest pedig mennyi vérre lenne szükség” – mesélt élményéről a Jóban Rosszban színésze.

A két színész egyetért abban, hogy semmiféle mellékhatása nincs a véradásnak, sőt, mivel a helyszínen a vért meg is vizsgálják, még saját magunkkal is jót tehetünk, ha bármiféle betegségünk van.

Hogy hol lehet legközelebb vért adni, ez a videóból kiderül!

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.