Hogyan legyen JLo fenekünk?

Brazil popókat mindenkinek! Ha a természet nem tett minket a tökéletes fenék tulajdonosává, plasztikával is elérhetjük az ideális formát.

A tökéletesen gömbölyödő, enyhén kidomborodó, feszes fenékkel igazán könnyű hódítani. Ilyen vonalakra vágyik minden nő, és ezzel együtt minden férfi hasonló formákat szeretne simogatni. A brazil popónak viszont ára van, és ez az összeg nem csak fizikai munkában mérhető, ami nagy könnyebbség azok számára, akik nem szívesen izzadnak meg az áhított fenékforma elnyeréséért.

Az ügyes kezű plasztikai sebészek pontos összeget tudnak nekünk kikalkulálni, ha odaállítunk JLO, vagy Shakira gömbölyded idomának képével.

Zsíros összegért, zsírt a popóba

A lapos fenék helyett, kerekedő vonalakra vágyó hölgyeknél egyszerre alkalmaznak zsírleszívást, és töltést, tehát injekciók segítségével módosítják az adott JLo-sodni vágyó alakját. Miközben zsírt pumpálnak a popóba, más területekről eltávolítják a felesleget, ezzel elérve a kívánt hatást.

hlnbuesk

Saját, vagy mesterséges anyag

Amennyiben más testtájakról leszívható némi felesleges zsír, az egyből vissza is juttatható a testünk egy más pontjába, ebben az esetben a fenék feszesítése és kerekítése érdekében. Azoknak a hölgyeknek sem kell aggódniuk, akiknél épp vékonyságuk az oka a kerekítésre szoruló popónak, mivel mesterséges fenék töltőanyag is a rendelkezésére áll a plasztikai sebészeknek. Ilyen esetben viszont a költségekbe bele kell kalkulálni, hogy a befecskendezett anyag két éven belül fokozatosan felszívódik.

Plasztikai párna a popóba

A másik megoldás a fenékimplantátum behelyezése. Ezeknél a műtéteknél az implantátumot a fenékizom alá helyezik be, elősegítve a természetesen domborodó hatást. A vágás szinte láthatatlan lesz, mivel a metszést a farpofák közti árok felső részén ejtik, mely a gyógyulást követően alig vehető észre.

Eltérő méret és forma

Az ilyenkor használatos implantátum anyaga teljes egészében megegyezik a mellnagyobbító műtéteknél használt protézissel. Különbséget csupán a méret és a forma jelent. Ezzel együtt a fenékforma sem lesz azonos a műtéten átesett hölgyeknél, hiszen az implantátum méretei egyénileg megválaszthatóak, tehát, ha akarjuk, megkaphatjuk Beyonce, Shakira, de akár JLo híresen kerek idomainak mását is.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.