Készítsünk pillangós dekorációt a gyermekszobába

Rengeteg kedves dekorációs ötletet adnak a pillangók a lakásba, vagy a gyermekszobába. Ilyenkor, tavasszal, pedig különösen jó ötlet felfrissíteni kicsit a szobát kedves formákkal és színekkel.

Készíthetsz pillangós képet: egy képkeret kell hozzá, egy pillangós lyukasztó, és mintás papírok. Kilyukasztod a pillangókat, félbehajtod óvatosan, és szép sorban, mintha egy gyűjtemény lenne, felragasztgatod.

pillangók

Alkothatsz belőlük egy mozgó pillangós mobilt a gyerekszobába: ehhez a kreatív projekthez is pillangós lyukasztó kell (a legtöbb kreatív hobbi boltban találsz ilyet, akár online is), egy kis drót is kell, és egy kerek valami: ez lehet egy meglévő drótkeret (a képen láthatónál makraméhoz használt keretet vettek), vagy egy használt cédé. Lelógatsz damilokat, és ragasztópisztollyal felragasztod a lepkéket.
pillangók 3
 Szereted az ajtón a köszöntő koszorúkat? Akkor készíts egy ilyet! Egy hungarocell koszorúalapot tekerj körbe spárgával, és ragassz rá textil pillangókat! Ezeket is kreatív boltban, illetve lakberendezési áruház kiegészítő osztályán szerezheted be.
origami 0
origami
Végül, ha szereted az origamit, ezt a gyönyörűséget hajtogathatod meg!

 

Forrás: Inspirációk