Jakuzziz a hidegben!

Télen ugyan nem süt annyit a nap, de ne búslakodjunk, hanem próbáljunk meg egy kicsit az egészségünkre , vagyis  a fizikai,- és  lelkiállapotunkra odafigyelni.

Amennyiben lehetőségünk van rá, térjünk be egy wellness központba, ahol spa programokon vehetünk részt, vagy kényeztessük testünket, lelkünket a saját otthonunkban található masszázsmedencében.

A hideg időben nem nagyon figyelünk az egészségünkreTélen gyakrabban jelentkeznek erős ízületi fájdalmak, melyekre jótékony hatással van a hidromasszázs.

jakuzzi3

Novembertől februárig több ember tapasztalja magán a kedvetlenséget, a levertséget, a rossz hangulatot. Kevesebb a napsütéses órák száma, szervezetünk több energiát éget el,felhasználva vitamin- és ásványianyag-tartalékainkat. Ezek hiányában erősödik a fáradtság és a levertség érzete, ezért érdemes legalább hétvégenként kikapcsolni.

Nem hiába szeretjük télen a wellness hétvégéket és a spa programokat. Miért ne tehetnénk meg ezt a saját otthonunkban? A jakuzzi meleg vízében kényeztetni átfagyott csontjainkat egy forralt bor társaságában fantasztikus élmény. A test konkrét pontjaira irányuló vízsugarak elősegítik a teljes relaxációt és harmóniát.

Nagyon fontos, hogyha masszázsmedencét választunk, mindenképpen kérjük ki szakértő véleményét. Fontos a masszázsmedence megfelelő karbantartása és tisztántartása. Próbáljuk meg a téli hónapokat nem túlélni, hanem megélni…akár egy wellness termék segítségével.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.