Így rendezd át fillérekből a hálószobát

Sokan elnapolják a lakásdíszítő terveiket, mivel túlságosan költségesnek gondolják a folyamatot. A jó hír, hogy az újradíszítés nem kerül sokba.

Olcsón szép hálószobát mindenkinek!

Számos olcsó hálószoba dekorációs ötlet közül választhatunk, amelyekkel megváltoztathatjuk az egész szobát. Íme, néhány költség kímélő dekorációs ötlet.

A hálószoba átfestése

A falak teljesen újonnani festése nagyban megváltoztathatja a hálószobánk külalakját. A festés a legolcsóbb javítási munkálat, amit elvégezhetünk, mégis teljesen meg fogja változtatni a szobát. Ha pénzt szeretnénk megspórolni ne hívjunk szakembert. Nincs rá szükség! A szobafestés nagyon egyszerű és olcsó nyári dekorációs ötlet, amit saját magunk is megcsinálhatunk.

hálószoba tippek 10

Új lámpaernyők feldobják a hálószoba hangulatát

Tartsuk meg a régi lámpáinkat és tegyünk rájuk új lámpaernyőket. Ha tényleg ki akarjuk használni az olcsó dekorációs ötleteket, vegyünk egy erős színes lámpaernyőt és díszítsük dekorációs szalaggal vagy bojttal egy forró ragasztópisztoly segítségével. Ettől egyedi külseje lesz és segít majd felöltöztetni a szobát.

Az ágynemű egy központi része a hálószobának

Akár tetszik akár nem, az ágy az első dolog amit észreveszünk amikor belépünk egy hálószobába. Ne fukarkodjunk az ágyneműn. Vigyázzunk ne használjunk túl sokat ugyanabból a mintából, mint például az üzletekben látható dupla ágyas készletekben. Ehelyett, szerezzünk be egyéni darabokat, amelyek kiegészítik egymást. Aztán, szánjunk rá időt, hogy minden reggel bevessük az ágyat.

A zűrzavar ellenőrzése

Nem számít, hogy milyen hálószoba dekorációs ötleteket használunk, ha rendetlenség van a szobában, akárki észreveheti. A zűrzavar ellenőrzése végett nézzük meg mi fölösleg és szervezzük át a szobát. Dobjunk ki mindent, amit már három hónapja nem használtunk. Ha már olyan régóta nem használtuk, azt jelenti, nincs is rá szükségünk! A megmaradt tárgyakat rendezzük szépen fonott kosarakban vagy műanyag tárolókba, amiket az ágy alá csúsztathatunk. Ezután már eltűnik a rendetlenség és a szoba nagyobbnak fog tűnni.

 

hálószoba tippek6

Szerezzünk be egy egyedi fejtámlát

Az egyik legnépszerűbb költségvetés kímélő lakberendezési ötlet egy egyedi fejtámla beszerzése, amelyet akár olcsó anyagokból is elkészíthetünk. Az egyedi fejtámlához a következő anyagokra lesz szükségünk:

  • Kerti rácsozat
  • Térelválasztó
  • Nagy tükör vagy kisebb tükrök csoportosítása
  • Szőnyeg vagy faliszőnyeg
  • Bambusz fejtámla
  • Fakerítés

A hálószobai bútorok elrendezése

Rendezzük át a bútorokat, hogy ingyen hálószoba dekorációs ötletet kapjunk! Tegyük az ágyat az ablak alá vagy egyenesen a hálószoba ajtajával szembe. Változtassuk meg a hálószoba összes bútordarabjának a helyét, de vigyázzunk, hagyjunk elegendő helyet, hogy el tudjunk járni közöttük.

hálószoba tippek8

Tegyünk új fogókat hálószobai szekrényeinkre

Ha nem engedhetjük meg magunknak a komód vagy az éjjeli szekrény kicserélését, adjunk nekik új külsőt néhány új fogóval. Ez egy nagyon olcsó díszítő ötlet mivel bármelyik fogó pár forintba vagy kerül! Az új fogók teljesen új külsőt adnak a régi komódnak.

Forrás: edenkert.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.