A nőket meg kell érteni!

A női lélek csupa szeszély. Valóban így van, vagy csak a férfiak nem veszik észre a legegyszerűbb dolgot, amit tehetnek? Megértés és együttérzés kell a nőknek!

Egy nőt boldoggá tenni a férfiak számára valódi kihívást jelent. Viccek, és cinikus történeket hada meséli el a szeszélyes női érzelmeket, lelki traumákat, amik az erősebb nem képviselőinek érthetetlen pillantásokat csalnak az arcukra. Mit lehet tenni? Hogyan lehetne orvosolni, ezt a hihetetlen problémát, mellyel minden nő és férfi küzd egyszerre? Dobpergést kérünk, a megoldás kulcsa a megértés!

A viták vége

Elemezve a kapcsolatok során kirobbant vitákat, általános kép, hogy a nők számára kevésbé fontos, melyik félnek van igaza. A legnagyobb cél mindig az marad, hogy megértesse a párjával, hogy mit érez és él át az egyes – olykor a viták alapjául szolgáló – helyzetekben.

Ha az empátia elmarad, hiába ad neki igazat a férfi, a vita továbbra is folytatódni fog. A titok csupán annyi, hogy a viharos női lelket csak megértéssel lehet megbékíteni.

A kutatók a nők pártján

A témában végzett vizsgálatokban a párokat arra kérték, hogy 10 perc alatt próbálják megbeszélni, mi okozta a legutóbbi veszekedésüket.

szulok, konfliktus

 

A felvételeket visszajátszva egyértelműen látható, hogy azok a nők, akik felé végül párjuk empátiát gyakorolt, megkönnyebbültek, és boldogabbak lettek. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy a kommunikáció módja és a másik érzelmeinek dekódolása a nőknek örömérzetet okoz.

Tippek férfiaknak

Ha egy vitát rövidre szeretne zárni egy férfi, semmit nem kell tennie, csupán odamenni a kedveséhez, majd átölelni miközben annyit mond ,,megértem, hogy megbántottalak ezzel.” A siker még nagyobb, ha a bűvös mondat elé, vagy után a ,,sajnálom” szócskát is beékelik az urak.

Nem kell több, nem szükséges az érvelés, nincs helye a nyelvtani és gondolati szópárbajoknak, csupán meg kell nyugtatni a hölgyeket, hogy tisztában vannak az érzelmeikkel.

Valóban csak ennyi?

A boldog párkapcsolathoz nincs is másra szükség? A könnyektől mentes kapcsolat a lelket ápolja, és az okos férfiak jól teszik, ha ezt az egyszerű szabályt gyorsan elsajátítják, mivel ezzel saját helyzetüket könnyítik meg egy életre. Tegyen próbát mindenki, a siker garantált!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.