Szépülj szénnel!

Az ünnepi tobzódást, evést-ivást-bulizást követően minden porcikánk telítődik méreganyagokkal – ez alól bőrünk sem kivétel!

Ha még nem volna elég a tél sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő – a finom, ám egészségtelen ételekkel, italokkal, kevés alvással bizonyosan feltettük a pontot az i-re és megviselt arcbőrünknek megadtuk a kegyelemdöfést. Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirok folyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza.

arcapolas

Foto:123rf.com

Már egy i. e. 1550-ből való papirusztekercs említi az aktív szén kivételes hatékonyságát ételmérgezések esetén. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat: egyetlen gramm szén felülete körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, vagyis két teniszpálya méretének felel meg! A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett forradalmi professzionális, ám mégis természetes kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiai technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

Foto:123rf.com

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!
A kezelés a nevét – fekete gyöngy – a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

Bizonyára tapasztaltuk már, hogy nem mindig a legköltségesebb megoldások a legjobbak – válasszunk olyan, természetes módszert, melyből legalább 10 féle arcpakolás készíthető!

Multani mitti – Top 10 agyagos arcpakolás

A szén jótékony hatásai:

  • megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől
  • harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal
  • fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak
  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét

A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.

Forrás: https://napidoktor.hu/index