Öko-csigakrém a makulátlan bőrért

A már évek óta nagy sikerrel forgalmazott csiga kozmetikum családot a gyártók újragondolták és a világon elsőként piacra dobták az elképesztően hatásos, 100%-ban igazolt ökológiai csiganyákot és más aktív összetevőket is tartalmazó arc- és testápoló kozmetikumokat egyaránt felölelő bőrápoló termékcsaládot. Bőrmegújító hatása klinikailag igazolt!

Sok kozmetikai termék ígér fiatalos külsőt, hidratálást vagy éppen puha és bársonyos bőrt. A termékek nem csak ezeket a funkciókat látják el, de leszámolnak a kellemetlen bőrhibákkal és csökkentik a pigment foltokat is!

Különleges hatóanyaga az igazolt bio csiganyák

Első hallásra szokatlannak tűnhet, hogy egy kozmetikai termék csiganyákot tartalmaz, ám ez a különleges és természetes összetevő rendkívül magas proteintartalommal bír, amely bizonyítottan újraépíti, táplálja és regenerálja a bőrt, valamint segít kijavítani a már kialakult bőrhibákat.

A bio csiganyák előállításához az állatokat optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat pedig kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. A csiganyákot végül a világon egyedülálló módon dolgozzák fel, s közben az állatoknak sem esik bántódása.

shutterstock_3268321

Csak természetes és tiszta alapanyagok

A termékcsalád a csiganyák és a már jól bevált, bőrvédő és gyógyító képességéről ismert bio aloe vera mellett kiegészült a bio körömvirág kivonattal, amely vitaminokban és ásványi sókban gazdag hatóanyag, ezáltal puhábbá és finomabb tapintásúvá teszi a bőrt.

Bizonyítottan hatékony

Klinikai mérésekkel bizonyították, hogy a termékcsalád tagjai segítenek eltüntetni a ráncokat a bőr teljes felületén és a kellemetlen pigment foltokat is eredményesen csökkentik. A hatásért nem kell hónapokat várni: már négy órával a használat után látható az eredmény, négy hét rendszeres, napi két alkalommal történő használat pedig szinte hihetetlen átalakulást eredményezhet.

Termékcsalád „tetőtől – talpig”

A Helix Active termékcsalád a bőr összes problémájára megoldást nyújt, hiszen az arc teljes ápolása mellett az egész test igényli a törődést. A micellás arclemosóval és 3 színárnyalatban elérhető BB krémekkel kiegészült arcápoló kozmetikumok mellett megtalálható a könnyen felszívódó testápoló emulzió,ami maximálisan táplálja a bőrt, serkenti hidratációját, tonizál és javítja a kisebb bőrelváltozásokat; valamint a kézkrém, ami kellemes, puha érzést nyújt a kéznek.

Forrás: