A három legnépszerűbb szépségkezelés

A modern kozmetika újításai nem csak termékekben, de kezelések terén is megmutatkoznak.

A most következőkben dr. Csernus Krisztina, bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos segítségével bemutatjuk a legkeresettebb szépségeljárásokat, melyek már Hollywoodban is nagy népszerűségnek örvendenek, segítségükkel a látványos és tartós eredmény nem marad el!

Extrém fiatalító kezelés – Drakula-terápia

Hazánkban még csak nem rég debütált ez a különleges kezelés, mely hivatalosan a PRP nevet viseli, ám legtöbben csak Drakula-terápia néven emlegetjük. Különlegessége abban rejlik, hogy egyetlen metszésvonal nélkül, egyetlen miligram idegenanyag bejuttatása nélkül képes látványosan visszaforgatni az idő kerekét. Lényege, hogy a páciensnek saját vérét használják fel a regenerációhoz.

A terápia során vért vesznek, a vérlemezke dús plazmát leválasztják, és azt fecskendezik a bőrbe. Az eljárás egyébként nem csak a ráncok ellen nyújt megoldást, de a különböző bőrbetegségek, hegek, striák és hajhullás ellen is eredménnyel alkalmazható. Nemrégiben Kim Kardashian is tesztelte a legújabb szépészeti módszert, méghozzá kamerák előtt. A sztár köztudottan imád kipróbálni minden kozmetikai újítást. Állítása szerint, a Drakula-terápia nagyszerűen bevált nála, mivel bőre gyönyörű és fiatalos lett tőle.

arc16

Mondj búcsút a ráncoknak! – Thread Lifting

A Thread Lifting kontúrterápia a legújabb módszer a megereszkedett bőr feszesítésére, biológiailag felszívódó és antimikróbális szálakkal. Az eljárás rendkívül egyszerű, a gyógyulási idő rövid, az eredmény azonban akár 2 évig is látványos marad.

Tulajdonképpen egy lunch time kezelésről van szó, a hatás nyilvánvalóan nem olyan drámai, mint egy arcfelvarrás esetében, annál sokkal természetesebb, és a kezelt terület vonásai sem változnak meg. Kiválóan alkalmazható nem csak az arcbőrre, de a lógó felkarra, a tokára, és egyéb más testtájakra is.

„A Thread Lifting kezelés mindössze fél-egy órát vesz igénybe, a hatást fokozni lehet a kezelés megismétlésével. Az eredmény: stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsul a mikrokeringés, a regeneráló folyamatok pedig aktivizálódnak”– árulta el dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosa.

arcpakolas4

Szépülj egy ebédidő alatt!- Ebédidős peeling

Az éjszakába nyúló munka, és a határidők miatt sokszor saját magunkra jut a legkevesebb időnk. Az ebédidős peeling erre nyújt megoldást, segítségével egy ebédidő alatt gyönyörűvé, és ragyogóvá varázsolhatjuk arcbőrünket. Hollywoodban a sztárok körében is nagyon népszerű, Jennifer Anistonnak pl. elég volt néhány kezelés, hogy leszámoljon bőrproblémáival.

A kezelés során az arcbőrt megtisztítják, zsírtalanítják, majd az annak megfelelő savas peelinget hozzák működésbe. Az eredmény? A bőr anyagcseréje felgyorsul, felszívóképessége a sokszorosára emelkedik, a bőr mélyebb rétegeit elárasztják a hidratáló, vitalizáló összetevők, mindennek pedig az a következménye, hogy a ráncok és pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék pedig eltűnnek. Az arcbőr ragyogó, egészséges, és fiatalos lesz csupán egy fél óra alatt.

Forrás: