Homeopátiával a hajhullás ellen

A hajhullás elleni szerek olyan megoldásnak tűnnek, melyek bárki számára megfelelőek lehetnek. A homeopátiás kezelés megfelelő lehet azok számára, akik a természetes módszer hívei

Ellentétben a hagyományos gyógyszerekkel, kezelésekkel és műtétekkel, a homeopátia nem egy készen átnyújtott megoldás, sokkal inkább valami olyan, amit magadnak kell felderítened. A hagyományos hajhullás elleni megoldások, mint a gyógyszerek, vagy a hajbeültetés olyan megoldásnak tűnnek, melyek bárki számára megfelelőek lehetnek. Éppen ezt a legnehezebb megérteni a homeopátiával kapcsolatban: nincs két egyforma kezelés, mindenkinek más használ.

A homeopátia megfelelő kezelés lehet számomra?

Jó választás lehet, ha:

· ki akarsz próbálni egy természetes módszert.

· hiszel a homeopátiában.

· hiszed, hogy az egészséget teljes test megközelítésből kell elérni.

· használtál régebben homeopátiát és bevált.

· ha bízol az alternatív megoldásokban.

haj_kepgaleria1

Hogyan működik a homeopátia?

A homeopátia holisztikus gyógyítási rendszer, mely arra törekszik, hogy az egész embert kezelje, ne csak a fizikai tüneteket. A homeopátia szerint a test és az elme szorosan összetartoznak, és a fizikai problémák nem gyógyíthatók hatásosan anélkül, hogy megértenénk és erősítenénk az ember lényét. A homeopaták úgy gondolják, hogy ha az ember egésze erős, akkor nem fogja megadni magát a baktériumoknak, a vírusoknak és a gyengeségnek.

kezd%25C5%2591d%25C5%2591%2520kopaszod%25C3%25A1s1

Hogyan vedd be a homeopátiás gyógyszereket?

· Semmit ne vegyél a szádba (beleértve a fogkrémet is) 15-20 perccel az orvosság bevétele előtt és után, mert a homeopátiás orvosságok a nyálkahártyán keresztül szívódnak fel. Vizet ihatsz.

· Kerüld az erős ízeket, mint a kávé vagy menta, miközben beveszed a gyógyszert, mert azok közömbösíthetik, vagy akár méreggé változtathatják szervezeted számára.

· Ne érintsd meg a gyógyszereket, mert azok hatástalaníthatják őket. Csak öntsd a gyógyszert a kupakba, majd csúsztasd a nyelved alá, és hagyd feloldódni.

· A gyógyszert erős fénytől, állandó hőmérsékletingadozástól, és erős szagoktól védve kell tárolni.

250_250HH1

A homeopátiás gyógyszerek mellékhatásai

A homeopátiás gyógyszereknek nincs mellékhatása, mivel nincs kémiai, vagy fizikai hatása a szervezetre, és nem alkalmazzák semmilyen külön területre vagy szervre. A homeopátiás gyógymód azért lehet jó választás, mert ennek során a beteg irányít mindent.

Kiknek?

Ez a fajta kezelés azoknak a legmegfelelőbb, akiknek van elég idejük és türelmük, hogy pontosan követni tudják a homeopaták utasításait, melyek a teljes testet próbálják gyógyítani a hajhullás megakadályozása érdekében. A gyógynövények, a stresszcsökkentők, mint a jóga, valamint a táplálkozás megváltoztatása mind hatékony kiegészítései lehetnek a hajhullás elleni terápiának.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.