Gyors fodrász tippek friss anyukáknak!

Olyan nincs, hogy nincs időd a hajadra! A gyerkőc mellett is meg leszel elégedve a megjelenéseddel. Dögös frizura tippek, a pénz vagy idő szűkében lévő anyukáknak!

Az egész napod egy rohanás? Alig jut időd magadra, mert egyelőre az anyaság szerepébe igyekszel belerázódni? A nőknek kortól, és családi helyzetüktől függetlenül mindig fontos marad a megjelenés, aminek alapvető része az ápolt frizura.

De kinek van ideje a hajával törődni, vagy folyton fodrászhoz futkosni egy kisgyerek mellett? A probléma megoldására adunk néhány tippet!

Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Az elsődleges szempont, ami igazán ápolttá teszi a külsőt, ha egészséges a hajunk, ehhez pedig nem szükséges több órás kezelés a legismertebb helyi fodrászüzletben. Nincs más dolgunk, csak beugrani egy gyors vágásra a legközelebbi szalonba, ahonnan feltöltődve fogunk távozni a frissen vágott, szárított frizuránkkal, anélkül, hogy egy vagyont fizettünk volna.

Egyszerű és kezelhető!

Még a baba születése előtt érdemes a természetességre törekedni! Hagyjunk fel a haj festésével, mert egyrészt nem lesz időnk a lenövések rendszeres kezelésére, másrészt nem árt, ha minél kevesebb vegyszerrel mérgezzük a testünket a pici érdekében!

terhes25

A problémás frizurák helyett vágassunk fiatalos, könnyen kezelhető, rövid hajat, hosszabb hajnál pedig mindig jó megoldás copfba kötni, amit egyszerűen feldobhatunk néhány egyedi hajpánt beszerzésével!

Apró változtatások

Ha úgy érzed, kezd unalmassá válni a külsőd, könnyen feldobhatod megjelenésed apró kiegészítőkkel! Szinte minden ruhához találsz egy dögös csatot, hajpántot, vagy egy csinos hajgumit. Ha ez sem elég, vágass olyan hajat, amit összekötve gyorsan indulásra késszé tehetsz – ezzel is megkönnyítve a mindennapi jövés-menést -, viszont beszárítva trendi, dögös külsőt varázsol.

Bízz magadban!

A terhesség alatt felcsúszott plusz kilók miatt sok kismama veszti el az önbizalmát. Bár ettől kezdve a gyermeked igénye lesz az első, nem szabad megfeledkezned magadról! A feleslegtől nem könnyű megszabadulni, egy csinos frizurával újra nőiesnek és szexisnek fogod érezni magad, ez pedig, ahogy a fentiekből látszik, nem a súlyodtól, a pénztől, vagy az időtől függ, csupán az akaratodtól!

Forrás: