Készüljünk a bikiniszezonra Hevesi Krisztával!

A népszerű szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta mindig odafigyel arra, hogy testét is megfelelően karbantartsa, hiszen ahogy ő fogalmaz, egy nőnek kívül-belül összhangban kell lennie.

„Sokszor mondjuk, hogy az önbizalom belülről fakad, de azért nem baj, hogy ha kívülről is megerősítik ezt, hiszen ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor javul a kedélyállapotunk is.  Tudjuk nagyon jól, hogy a testmozgásnak számos olyan hatása ismert, ami javítja a közérzetet, segít például a depresszió kezelésében is. A mozgás  egynagyon fontos és hasznos terápia, igenis mernünk kell változtatni!”– árulta el Kriszta, aki azt is hozzátette, bizony, ha nem akarjuk magunkat és plusz kilóinkat sötét színű ruhákba rejtegetni, tenni kell érte rendszeresen, erre pedig a legjobb módszer a mozgás! „Azt gondolom, egy nőnek szinte mindene kritikus pont, ezért érdemes olyan mozgásformát választania, ami bokától-tokáig mindent megmozgat! Én azért szeretem a Power Plate edzésformát, merta teljes testünket átmozgatja, tehát ugyanúgy hat a combra, popsira, derékra, hátra, mint a hasra vagy a karra – amik ugye a leginkább problémás testrészek.”

bty

Önbizalom és nőiesség
Nekem nagyon fontos, hogy edzés után érezzem azt a nagyon pozitív energiát, ami után bátran vágok neki, még a legerősebb napnak is, hiszen annyi energiát ad, hogy szinte úgy élem meg, hogy kicseréltek, a testem újjászületett! Az elmúlt években volt több komolyabb sérülésem, ami után oda kellett figyelnem a megfelelő rehabilitációra, s a Power Plate ebben tökéletesen segített, hiszen itt kezdtem el először az első óvatos lazításokat, nyújtásokat. A személyi edzőmmel szép lassan építettük fel a gyakorlatokat és növeltük a terhelést, hogy egyszerre legyen jótékony és izomépítő hatású is”– mesélte a népszerű szexuálpszichológus, aki kiegészítésként rúdtáncol is néha, hogy ezzel is növelje az önbizalmát és a nőiességét.

Forrás: https://napidoktor.hu/index