Készítsünk karácsonyi teafát ajándékba!

Egyszerű, egyedi, ötletes, és garantált öröm egy teakedvelő családtagunknak, vagy barátunknak!

Karácsonyi teafa percek alatt

Nem kell hozzá más, csak gy ragasztó pisztoly, ( ha nincs, akkor ragasztó) néhány filteres tea, és egy hungarocell kúp,- ha nincs, akkor egy kartonból hajtogatott kúp. A Karácsonyi teafa vagy tea karácsonyfa egy percek alatt elkészíthető egészséges meglepetés. Tipp: a legjobb, ha van néhány zöld papíros filteres teánk is, amit használunk a fa elkészítéséhez.  Szerencsére a zöld tea – értelem szerűen – zöld papírba van csomagolva, de az almatea, és a menta tea is zöld papírcsomagolást kapott, csekkoltuk.

teafa-karacsonyra-2

zoldteas-teafa

Lépésről lépésre:

1.)  Akiknek van ragasztópisztolyuk, azok a teafilterek hátsó,feliratos részénekfelső részét ragasztózzák be. Akiknek nincs, azok is, csak óvatoan, hogy csak egy hosszú csíkbanlegyenragasztós a filterborító papír

2.)  Aberagasztózott filtereket helyezzük fel a kúpra, alulról haladjunk felfelé, és akkor mutat igazán jól az alkotásunk, ha – mint a képen is jól látszik- a filtereket kis átfedéssel ragasztjuk fel a kúpra.

3.) Ha már készen vagyunk a fával, érdemes egy talpat is kanyarítani hozzá- erre tökéletesen alkalmas egy wc-papír gurigából levágott darab is. 
A készítő azt javasolja, hogy a fa stabil legyen és ne dőljön el az első érintésre- hogy a talapzatba szórjunk egy kis rizst, mielőtt felragasztanánk a kúp aljára. Így az nehezékként szolgál a fánknak.
4.)  Jól mutat a fa tetején egy kis papírcsillag is. ( Ennek kivágására is tökéletes a wc- papír guriga)

És íme a garantáltan személyre szabott, kreatív ajándékunk:

Forrás: https://napidoktor.hu/index