Karácsonyi ráhangolódás – Adventi dekorációs tippek

Nálam minden évben kicsit hamarabb köszönt be a karácsonyi hangolódás, mivel szeretek mindent idő előtt látni, hogy pont a megfelelő pillanatban be tudjam Nektek mutatni.

Nincs ez másként idén sem, részt vettem a kika karácsonyi hangolódásában, izgatottan vártam vajon idén milyen szépségekkel várnak minket kínálatukban.

Talán ez az a szortiment, amit a legnagyobb izgalommal várok évről évre, és eddig mindig sikerült felülmúlniuk magukat.

A várakozásom pedig nagy, hiszen mi körözheti le a tavalyi cuki óriás rénszarvasokat? Nézzünk egy kicsit körbe a kínálatukban, utána megbeszéljük!

Cuki manókból idén sincs hiány, Nekem most ez a zöld az aktuális kedvencem.

Rengeteg gyönyörű üveg, és porcelándíszt találunk idén polcaikon.

Ami viszont szívemhez a legközelebb áll, az a natúr hangulatú dekorációik, pont annyira koptatottak, hogy modern és vintage enteriőrben is jól mutatnak.

Látható, hogy szerencsére a cukiságfaktorról idén is gondoskodtak, manó családok, rénszarvasok és erdei állatkák formájában. A színek hasonlóak a tavalyihoz, borvörös, erdei gyümölcsös puncs, és a fahéjas színvilág keveredik. Ami idén kiemelten tetszik a fehér szín erőteljesebb megjelenése, gyönyörű csillogó beütéssel. Egy szépséges deres táj hangulatát idéző részleget is találtam. A kínálat nagyon nagy, klasszikus és tündéri egyaránt, érdemes megnézetek személyesen is.
www.kika.hu 

Ha van kedvetek részt venni a kollekció bemutatóján, nézzétek meg facebook oldalukon élő bejelentkezésüket, a kollekciókat  Takács Nóra kalauzolásával járhatjátok körbe:

Kíváncsi vagyok, Ti mikor kezditek el a hangolódást, és mivel!

Forrás: Inspirációk