Káma szútra szex poziciók – A térdelős

Szex – Valami újdonságot szeretnénk? Szívesen felfrissítenénk néhány érdekes pózzal a nemi életünket? Ne hagyjuk ki a térdelős pozitúrát. Még meg is nevettet majd.

Ha valami vérforraló újdonságra vágyunk, a Káma szútra „kézikönyv” mindig jó szolgálatot tehet! Üssük fel és nézegessük a számunkra izgalmasnak tűnő szexpózokat.

A kamasutra nemcsak leírással, képekkel is illusztrálja a szex pozitúrákat, így nem nehéz végrehajtani őket. Választhatunk könnyebbet és nehezebbet is – olyat, amihez nem szükséges fokozottabb erőnlét és olyat is, amelyhez nem árt. A lényeg, hogy elsőre ne riadjunk vissza, ha nem sikerül tökéletesen! Ismétlés a tudás anyja…

A térdelős póz

A kísérletezés olykor mosolyt csal az arcunkra, ezért sem érdemes kihagyni a térdelős kama sutra szexpózt! Hogyan kell végrehajtani? Az alaphelyzet: a nő és a férfi szemtől szemben áll egymással.

szex, kapcsolat3
A nő karjait a férfi nyakába fonja, bele kapaszkodik, a férfi pedig kissé megtartja a nőt azzal, hogy a karjai alatt átnyúlva öleli.Ahogyan a nevéből is kitűnik, ebben a pozícióban térdelni kell. Egymással szembe helyezkedve történik a behatolás, ahhoz viszont, hogy a pozíció meg is maradjon, térdelő helyzetből kell le-fel mozogni az aktus közben. A férfi a térdével tartja meg a behatolási helyzetet.

Számos előnye van ennek az első ránézésre talán furcsa szexpóznak. Nem nehéz, és ebben a szeretkezési pózban tökéletesen meghitt lesz az együttlét, hiszen a férfi és a nő egymás szemébe tud nézni. De ha csókolózni is szeretnének szex közben, arra szintén kiválóan alkalmas – és valljuk be, az embert gyakran elkapja a hév…

Káma szútra szex pozíciók – A lakat pozíció

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Jáger László

    Nem tudtok újat mondani…
    Ezt is ismerem és gyakoroltam is…
    csak ennyi
    barátilag
    J.L.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.