Itt az idő, hogy újra gondold a konyhádat!

A hűtő, ami a hangulatodhoz öltözik, a páraelszívó, ami megbújik a főzőlapban és a mobilról irányítható okos vízlágyító, ami megvédi a háztartási gépeidet. Ha eddig azt hitted, ismered a tökéletes konyha receptjét, ki kell ábrándítanunk. 2018-ban a technológiai fejlesztések mellett a funkció is megváltozott.

A klasszikus konyhák csillaga leáldozóban, a főzés helyszíne valódi társasági zónává avanzsál. Apropó főzés: szerinted mi lesz idén a gasztronómia újhulláma?

Ha téged is érdekel minden, ami a konyhában történik, gyere el a tavasz első hétvégéjén az ország legtrendibb lakberendezési kiállítására a Budapest Sportarénába. Tervezd meg lakásod központi terének minden egyes szegletét, lesd meg a legújabb enteriőröket, és légy részese egy valóságos sztárparádénak.
Március 2-4. között irány a Konyhakiállítás!

Konyha 2.0

2018 talán egyik legfontosabb változása a konyháról alkotott fogalmunkat érinti. Napjainkban a lakástulajdonosok egyre inkább a személyes otthon megteremtésére törekednek, épp ezért szinte az összes trend abba az irányba tart, hogy kicsit lazítson a konyha “konyhai” jellegén. A cél egy barátságosabb, otthonosabb kialakítás, a konyha ennek megfelelően mindinkább szobaszerű, meleg, barátságos hangulatú térré válik, ahová befut a nappali parkettája, szőnyeg kerül az étkezőasztal alá, a falakat pedig képek vagy egyedi tapéták díszítik.
A főzés és étkezés színhelye ennek köszönhetően szervesen kapcsolódik a nappalihoz, és ily módon egységes egésszé áll össze a társasági zóna. A Konyhakiállításon választ kaphatsz arra, hogy miként lehet elegánsan lekövetni a legújabb trendeket. A háromnapos rendezvényen a csempétől a csaptelepig megtervezheted lakásod központi terének minden egyes szegletét, hiszen szakértők segítenek kiválasztani a stílusodhoz illő enteriőröket, színeket és kiegészítőket.


Az eszközök, amik nélkül nem lehet élni

A konyha ugyan egyre inkább társasági színtérré változik, a főzésről egy pillanatig sem terelődött el a figyelem, sőt! A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a konyhatechnológia fejlődése. A háromnapos rendezvényen megismerkedhetsz a 21. századi ember igényeit maradéktalanul kielégítő innovációkkal és multifunkcionális okoseszközökkel.
A Konyhakiállítás látogatói elsőként ismerhetik meg a mobilról is irányítható újgenerációs okos vízlágyító berendezést, ami megvédi a háztartási gépeket, a szerelvényeket és a csöveket a vízkőlerakódástól. Közelről szemügyre veheted a főzőlapba integrált páraelszívót is, a női szívek elrablója pedig idén minden bizonnyal a világ első öltöztethető hűtőszekrénye lesz.

Vidd haza a kedvencedet!

A nyeremények természetesen idén sem maradnak el, érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert több mint 1 millió forint értékben várnak értékes konyhai nyeremények, többek között ez a különlegesen színes hűtő!

Forrás: https://napidoktor.hu/index