Íme a legvadabb sztárszobák

Mindenkinek vannak hobbijai, vagy kedvenc gyermekkori álmai, amiket szeretne megvalósítani. Főleg ha sztár az illető, aki amúgy is mindent megengedhet magának. Miért ne tenné? Mutatunk pár sztárotthont, extra szobákkal.

Jay Z és Beyonce a cukorka szobája

Újabb bizonyíték, hogy a Blue Ivy valóban a legszerencsésebb kisgyermek a világon.

54bfdd32afcda_-_ed-jay-z-beyonce-candy-room

Celine Dion Vizipark
Az énekesnő kertje nem egyszerű gyönyörűen gondozott csodapark, hanem vizipark.  Amellett, hogy három medence található benne, ez még kiegészül egy óriási csúszdával is. Csak a fiuknak.

54bfdd3247608_-_ed-celine-dion-waterpark

Lady Gaga tekepálya
Az énekes nem fog unatkozni az új 23.000.000 $-t érő Malibu-i kúriában. Ha ráér, majd fejleszti a  bowling-tudását a direkt erre a célra berendezett teremben. Amiből természetesen borospince nyílik. Csak, hogy legyen miből kortyolgatnia az ijedtségre.

54bfdd3355307_-_ed-lady-gaga-bowling-alley

Catherine Deneuve várárok
Technikailag ugyan ez nem egy szoba, viszont egy francia, 18. századi várárok. A színésznő Párizs melletti birtokán található.

54bfdd31d3cf9_-_ed-catherine-deneuve-moat

Michael Jordan kosárlabda pálya
A legdrágább ház Illinoisban az egykori Chicago Bulls játékosáé, Michael Jordan-é.  És természetesen, van egy teljes méretű házi kosárlabdapályája is benne.

54bfdd33b11b5_-_ed-michael-jordan-basketball-court

Jennifer Lopez golfpálya
Jennifer Lopez mini golfpályája New York-i otthonának kertjében található. Elég nagy kert lehet, ami ritka Manhattanben.

54bfdd32e226f_-_ed-jennifer-lopez-putting-green

Forrás: https://napidoktor.hu/