Így él egy Fendi örökösnő

Silvia Venturini Fendi, a Fendi birodalom egyik nagyasszonya egy olaszországi szigeten él álomotthonában.

A luxus kiegészítők, azon belül is a táskák etalonjának számító Fendi minden hölgy álma. Tudja ezt Silvia Fendi is, a márkaóriás egyik tulajdonosa is. Elmondása szerint mindig is érzékeny volt a szépségre, a harmóniára.

Ezek után már nem is csodálkozunk azon, hogy luxusotthona Olaszország egyik legfestőibb környezetében található. A Ponza szigetén található ház nyolc hálószobájával elég impozánsnak mondható. Silvia Fendi a Harper’s Bazaarnak adott interjújában elmondta: a római tengerparthoz közel eső szigetbe azért szeretett bele, mert csöndes, nem zavarják fel a jet-skiző fiatalok.

Silvia-Venturini-Fendi

A Casa Madonna névre keresztelt házat még Silvia édesanyja, Anna vásárolta az 1960-as években. A nőnek már volt két ingatlanja ezen a szigeten, de a Madonna ház varázsa rabul ejtette. Silvia háza az olasz építészet jegyeit őrzi, a berendezés is otthonos. Ám a hálószoba más dolog: itt kaptak helyet ugyanis Silvia szakmájának és nőiességének tárgyai, a táskák.

A Fendi táskák mellet más retikülök is ott figyelnek a hölgy szentélyében. A háznak több terasza is van, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az azúrkék tengerre. Az antik bútorok tömkelege Silvia másik hobbijáról, a régiséggyűjtésről tanúskodik.Az ízlésesen összeválogatott lakberendezési tárgyak pedig igazán olasszá, igazán magas szintűvé és igazán elegánssá teszik ezt a luxusházat.

Forrás: