Fülledt meleg, viharjelzésekkel

Az Alföld délkeleti részén kialakult záporos, zivataros csapadékgóc a délelőtt során lassanként feloszlik, miközben északkelet felé halad.

Egyébként a sok napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és átmeneti szünetet követően délután ismét előfordulhat elszórtan helyi zápor, zivatar – erre a legnagyobb esély az Alföld keleti területein van. A zivatarokat felhőszakadás is kísérheti. A változó irányú szél jellemzően mérsékelt marad; erős, viharos széllökések azonban zivatarok környezetében előfordulhatnak. A hőmérséklet kora délután 30 és 35 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz a melegebb. Késő estére 20 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Bár front nem lesz felettünk, a változékony időjárás befolyásolhatja közérzetünket, aluszékonyság, fáradtságérzés is felléphet. A fülledt idő kihívást jelent még az egészséges szervezet számára is, ezért mostanában kerüljük a megterhelő és tartós fizikai munkát, és lehetőség szerint pihenjünk minél többet.

Forrás: met.hu

Forrás:


Egy válasz

  1. ancsur

    hát, én bevonulok a klímás szobába, az tuti, és már ott tartunk, hogy a klíma nem luxus, hanem alap dolog…és már a számla miatt sem kell izgulnom, napelemeket szereltettünk fel. osztottunk, szoroztunk, és nagyon jó ajánlatot találtunk http://bit.do/napos_otthon . megéri árajánlatot kérni