Trükkök, amivel a férfiak lecsalják a bugyidat

A férfiak gyakran hajtogatják, hogy a nőket nem lehet kiismerni. Mégis van pár jól bevált trükk, mellyel le tudják csalogatni a bugyit, ha hagyjuk!

Sokat elárul a pasiról az, ahogy randira hív. Érdemes óvakodni azoktól a férfiaktól, akik virágcsokorral, elcsépelt bókok közepette invitálnak az első közös estére. Ők ugyanis nem hosszútávra terveznek, csupán másnap délig kívánják megosztani veled az életüket.

A másik véglet szintén kiábrándító. Ha látsz fantáziát a srácban, de semmitmondó próbálkozással áll eléd, szimplán mondj nemet. Ha van némi sütnivalója, rájön, hogy nem lerázni akarod, csak adni neki még egy esélyt, hogy egy tisztességes szöveggel léphessen eléd. Azt, aki nem vállalkozik a második körre, nyugodt szívvel törölhetjük a listáról.

Hol végződjön az este?

Mindig dilemma egy nő számára, hol húzza meg a határt az első este végén. Ha a kíváncsiságunk kerekedik felül, és körülnézünk a férfi lakásán is, érdemes mérlegelni néhány jelet, mielőtt átlépjük a küszöböt. Ha a kevésbé burkolt ajánlatra rábólintasz, azzal elfogadod a játékszabályokat, miszerint a pasi révbe ért, ezért nem köteles az estét követően további randira hívni, sem keresni. A feltételek között szerepel az ezzel kapcsolatos reklamáció teljes kizárása. Tehát, ha szimpatikus a partner, kezdjünk saját játékba.

merevedesi zavar spontan szex 3

Húzd meg, ereszd meg

Pszichológiai kutatások igazolják, hogy az emberek szeretik a küzdelmet, a kihívásokat. Ez az élet számos területén megfigyelhető, köztük a párkeresés során is. Azok a hölgyek tudják igazán elcsavarni egy férfi fejét, akik bár elejtik a megfelelő célzásokat, pattanásig feszítik a húrt, mielőtt kinyitnák a következő ajtót.

Félre az ösztönökkel!

Az előszobától eljutni az ágyig nem egyszerű feladat. Nem kevés fejtörést okoz egy férfinak, hogyan csalogassa be a hálószobába az áhított hölgyet. Ha eddig minden elvárásnak megfelelt, beleértve a fürdőszobai higiéniát – melynek hiányában bármelyik nő könnyen felkapja a nyúlcipőt – még mindig van min aggódnia. Bár ilyenkor már nekünk sem egyszerű önmérsékletet mutatni, ekkor lehet leginkább felmérni a terepet.

A két fő típus a következő.

Fejjel a falnak

Az egyik csoport már a küszöböt átlépve vetkőztetni kezd a szemével, majd egy pohár italt töltve a tettek mezejére lép. Az irányítást átvéve az ágy kerül a célkeresztbe. Ezek a pasik igazán lehengerlőek tudnak lenni és többnyire felejthetetlen éjszakát jelentenek. Legalábbis a nő számára. Hiszen a többségük inkább a vadító légyottokat kedveli és nem a romantikus kapcsolatokra törekszik.

szex

Lassan és élvezetesen

A másik típusba tartoznak azok, aki igazán el akarják varázsolni a nőt. Az este itt is összegyűrt lepedővel végződik, viszont ilyenkor a hálószoba helyett az előszoba kapja a nagyobb hangsúlyt. Ezek a férfiak ügyelnek a részletekre.

Elengedhetetlen a halk zene, esetleg egy pohár bor és a beszélgetés közben észrevétlenül fog közeledni feléd. Csak apránként, lehetőséget adva a nőnek, hogy ö diktálja a tempót. Ez a fajta hozzáállás fogja uralni az este további részét is. Nincs miért kapkodni, sőt minden pillanatot maximálisan ki lehet élvezni. Az a pasi, aki hasonló tettekre képes, biztosan kíváncsi ránk és érdekesnek tart minket.

Jól bevált recept nem létezik a pasizásra, viszont vannak jelek, melyre figyelve rájöhetünk, mikor kell csendes búcsút venni. Néha nehéz beletörődni, de ezzel saját magunkat óvhatjuk meg attól, hogy pár hét múlva könnyes szemmel temessük a fejünket a párnába, miközben azt mondogatjuk: “de hát ezt előre láthattam volna!”

Forrás: