Szex hosszabb ideig? Hogyan?

Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább tartson a szex az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Nem egy párost foglalkoztat élénken a kérdés: hogyan tarthatna tovább az aktus, hogyan fokozhatnák az élvezetet szex közben? A férfiaknál gyakori probléma, hogy az izgalom hatására előbb elélveznek, mint partnerük.

Kutatók szerint, akik tanulmányukat a The Journal of Sexual Medicine-ben közölték, a titok nyitja az extra nedvesség, vagyis, ha a férfiak nagyobb mennyiségű síkosítót kennek a gumióvszerükre közösülés előtt, és ezzel együtt használják azt, meghosszíthatják az aktus időtartamát.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatot tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja, és így tovább.

A 8 876 szexuális aktus elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy nem csak hogy a férfiak több mint fele használ extra nedvességet – síkosítót -, hanem az óvszerrel együtt használt síkosító a hosszabb aktussal is összefüggésbe hozható.

És ez még nem minden: egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek amúgy is kis valószínűségét a szakadásra, egy másik tanulmány pedig arról árulkodik, hogy a nők is sokkal kellemesebbnek találják a közösülést extra nedvesség használatával.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.