Szex a legjobb barátnőmmel

Erotikus játszadozás a csajok között. Mi történik, ha a felszínre kerül a barátnők közti testi vonzalom? Kalandozás Leszbosz szigete körül.

Vad fantáziák a legjobb barátnőnkről. Az alkoholmámor ködében, számtalan közösen átmulatott, féktelen éjszaka után és együtt megélt kaland között a felszínre törhet a bennünk lakó buja ösztön, aminek megtestesítője a legjobb barátnőnk. Az ilyen éjszakák után ébredhetünk barátnőnk karjaiban és eszmélhetünk rá, az utat tört új érzelmek ismerős, de mégis ismeretlen élményekkel gazdagították szexuális tapasztalatainkat.

Elnyomás alatt

A társadalmi normáknak megfelelve, a neveltetésünk alatt megtanuljuk, hogyan kell uralkodnunk az ösztöneinken. A folyamat során, az elvárásoknak eleget téve, sikeresen nyomunk el olyan érzelmeket, melyek a szexualitás ismeretlen területre sodornának minket. Már egészen kicsi korban megtanuljuk, hogy a lányok a fiúkat szeretik, a fiúk pedig a lányokhoz vonzódnak. Tehát ezért különösen össze tudja kavarni a gondolatainkat, ha a legjobb barátnőnkről kezdünk erotikus fantáziálásba. Vajon miért van ez? Biszex vagyok? Vagy leszbikus? Ki kellen próbálnom hármasban? El merjem mondani neki? – csupán néhány kérdés, amik ilyenkor kavarognak a fejünkben.

szex81

Párnacsata helyett csókcsatáznak a csajok

Polgárpukkasztás és szabályszegés. A következő generációnak egyre nehezebb feladat túlszárnyalni szüleit és továbbra is megbotránkoztatni őket tinédzserkori viselkedésével. Az új trend hozománya a csajok közti nyalakodás. A hormonoknak utat engedve az erotika és a kíváncsiság mellékvágányra terelte a fiatalokat, így a lányok nem csak a leghelyesebb srácot szemelik ki, de a legjobb barátnőjüket is.  A kéjes kalandozás bonusza, ha a csajok nyelvvel egymásnak esnek, biztos lesz a siker a srácoknál is.

Leszboszi bujaságok

Persze a leszbi kalandozás a barátnőnk szájában, merészebb esetben az ölében, épp annyira új, amennyire régi. Számtalan történet foglakozott már az azonos neműek között kiteljesedő szerelmekről. A legjobb barátnők beavatják egymást a legintimebb titkaikba is, de a kérdés mégis az, mi készteti őket az intim közeledésre?

Pandóra leszbikus szelencéje

A legjobb barát mindenben más. Ő áll hozzád a legközelebb, bármit megtennétek egymásért. Az évek telnek, a barátság egyre hosszabb, és mélyebb lesz köztetek. Ez a fajta lelki támasz és közelség könnyedén csap át erotikus vonzalomba nem törődve a nemiséggel és a normákkal. A szikra gyakran pattan ki néhány pohár szeszes nedű után, hiszen az alkohol jól oldja a gátlásokat, miközben elmossa a határokat a szabad és tiltó jelzések között. Ha Pandóra szelencéje kinyílt, a csókokat követi a kéz és hirtelen megállíthatatlan lesz a vágy.

szexeljunk1

A hármas sem akadály

Ez az érzelmi kötelék annyira erős, hogy egy srác nem zavarhatja meg a tűzre kapott szikrát. A barátnők, kikapcsolva az agy által küldött jeleket, átengedik magukat az ösztönöknek és a szikra hirtelen szexbe csap át. A heteroszexuális kapcsolatok itt nem játszanak szerepet. A lavinát megállítani nem lehet, azonban ha olyan szerencsés a srác, hogy a közelben van a barátnők közti érzelmi kitörésnél, kedvére élvezheti az eseményeket, vagy részese lehet a kéjes mámornak. Más választása nem nagyon lesz.

A buja kaland következménye

Legtöbbször ez egyszeri eset, amit könnyen rá lehet fogni a tetemes mennyiségű elfogyasztott alkoholra. Azonban a bizsergés a csajok között nem fog elmúlni. Visszazökkenve a normák uralta hétköznapokba csupán az élmény marad meg. Az viszont mindig kaján mosolyt fog csalni a barátnők arcára.

Forrás: