Sokat akar a szarka…de bírja az a farok?

Ha a csoportos szex téma kerül szóba, vannak, akiknek azonnal beindul a fantáziájuk. De miért is gerjednek a páratlan örömökre?

Párban szép az élet, de egyesek azt vallják az sem baj, ha páratlanul vannak, csak legyenek többen. Az ember társas lény, és alapjáraton a szexuális aktus is két főre van ,,kitalálva”, azonban az emberekben felébredt vágy,  teret enged a fantáziának.

Újszerű divat vagy a génekben rejtőzik?

Természetesen, túlfűtött szexualitás a XXI. század előtt is létezett, csak a konzervatív felfogás nem engedte, hogy ez nyílt téma legyen. Ha pedig valaki megpróbált áttörni a szokásokon, vállalnia kellett a kockázatot. Gondoljunk például Casanovára, aki mára hódításainak köszönhetően vált híressé, a XVIII. században azonban meghurcoltatott életet élt. Ma már, az internet laza virágkorában, nem kell attól félnünk, hogy meghurcoltatnak minket vagy celebjeinket a nyíltan felvállalt szexuális szokásokért. Ma már minden nyílt titok, és mindenről beszélhetünk.

Miről is beszélünk valójában?

A gruppen szex lényege, hogy egyszerre többen éljék ki vágyaikat, álmaikat. Általában a férfiaknak jut előbb az eszükbe, hogy két vagy akár több nő társaságát szeretnék egyszerre élvezni. A kérdés az, hogy aktuális párjuk, ezt a felvetést mennyire preferálja. Ha lelki terror és kényszerítés nélkül rávehető, akkor a többi már rajtuk múlik, közben pedig majd kiderül, hogy mennyire bírja a szarka.

A társadalom azt mutatja, hogy a férfiak gyakrabban állnak elő ezzel a kéréssel, de a nők körében is felmerül a téma, melyet az erősebbik nem képviselői, már kevésbé értékelnek. Idegennek és távolinak tartják a gondolatot, hogy egy azonos neművel is megosszák a hálószobájukat, még akkor is, ha egy plusz nő társaságában beteljesült (vagy beteljesületlen) álomnak gondolják.

Fokozott örömszerzés

A megnövekedett létszám mellett, a fokozott örömszerzés lehetősége is fennáll. A tapasztaltak azt vallják, hogyha egyszerre több embernek okozhatnak örömet, és egyszerre több ember kényezteti őket, az csak pozitív lehet. Azonban, mielőtt lázas szervezésbe fognak, érdemes átgondolnia, hogy mire is vállalkoznak!

Íratlan szabályok

A szabályok nem sokban térnek el a kettesben töltött éjszakáktól, azonban a megnövekedett létszámnak köszönhetően, írott szabályok válhatnak belőlük. A gyakorlat azt mutatja, hogy általában párok vesznek be egy harmadikat, vagy esetleg még egy párt a játékaikba.

A ,,mindenki szabad akaratából vesz részt a játékban” szabály után, közvetlen ott van a ,,hiába érkeztél a pároddal, mindenki egyenrangú partnerként vesz részt a csoportos szexben” szabály, de talán a legfontosabb, hogy az írott vagy íratlan szabályok betartása, és egymás tisztelése bármilyen vad orgiában elengedhetetlen!

Olvasd el ezt is!

50 forró szexfantázia

Forrás: https://napidoktor.hu/index