Mit árul el a leányzó bugyiválasztása?

Tudta-e a csipkés tangás hölgyemény, hogy ma este biztosan összejön egy szerelmeskedés? Mi jár a fejében annak a lánynak, aki inkább fiús alsóneműt hord? Lássuk a stílusokat és a jelentéseket!

Sokat elárul a hölgy személyiségéről vagy éppen aktuális terveiről az, hogy milyen alsóneműt visel. Valószínű, hogy készült az estére – számított rá, hogy „valami lesz”, ha gyönyörű, mutatós bugyi és melltartó van rajta vagy éppenséggel szexi tanga. Nem a legjobb ízlésre vall, ha gagyi vagy obszcén feliratos a bugyija és valószínű, hogy szereti a sört, ha fiús stílusú alsóneműt vesz magára. De lássuk részletesen a „tudnivalókat”!

Szép, csipkés tanga

Ez a lány minden bizonnyal tudta, hogy várhat valamit az éjszakától. Sejtette, hogy összejön a szex, bármit is tervezett a férfi estére, de emellett is le akarja nyűgözni a férfit. Úgy tesz, mintha mindig ilyen alsóneműt viselne. Ám ha a pasi azt állítja, a barátnője állandóan szexi csipkés tangát hord, nem lesz igaza; csupán még nem nyílt meg eléggé ahhoz, hogy mást is felvegyen. A szexi csipke azt sugallja, hogy a nő továbbra is titokzatosnak szeretne tűnni. Maga a szexuális csábítás akar lenni! Mindenképp meg kell dicsérni!

Fiús rövidnadrág

Hűvös, de vagány lány. Valószínűleg szeret lófrálni, esetleg füvezni és Batman filmet nézni. Ha a barátnő fiús rövidnadrágot visel, aranyosnak akar tűnni, de nem egy túlságosan nőies típus – alig ken magára sminket és nyilván megnyert már valamilyen, fiútársaságban megszokott játékot.  Szereti a pasija barátait, az alacsony költségvetésű estéket és a sört. A kényelmes ruhákat kedveli, a stressz és a dráma nem az ő „műfaja”.

francia

Fenékfeliratos bugyi

Kérdéses! Nem éppen a legjobb ízlésről árulkodik, ha obszcén (és viccesnek álcázott) feliratok díszítik a hölgyemény fenekét. Nos, szögezzük le, hogy ez nem vicces, sőt inkább furcsa. Valószínű, hogy párhuzamot vonhatunk az ilyen bugyi viselője és azok a lányok között, akik apró kutyával mászkálnak fel-alá, mindig rózsaszínben járnak és a legújabb kütyüt is cipelik magukkal. Vicces lehet és szórakoztató, de egyben önző és igen sokat költő típus is.

Nagyis bugyi

Ne felejtsük el rögtön az ilyen lányt! Ugyanis ha valaki ilyen bugyit hord, az biztosan nem egyéjszakás típus, vagyis mindenképp becsülendő; no és nem is érdekli különösebben, mit gondol a fiú, hiszen ettől neki még nagyon formás feneke van! Ez sokszor tipikusan az az eset, amikor a mélybe kell ásni, hogy megtaláljuk a kincset. Avagy ne ítéljük meg a könyvet a borítója alapján.

A másik lehetőség, hogy ez a lány nagyon ártatlan és nem számít az este meglepő fordulatára. Vagy tényleg ennyire szégyenlős? Fejtsük meg a dolgot anélkül, hogy bántóak lennénk!

G-vonalú bugyi

Tulajdonképpen mit takargat ezzel a hölgy? Talán sztriptíztáncos? Nagyon dögös, ha valóban táncol a lány, vagy netán éppen a nászéjszakára készül. Esetleg a csinos ruhában mindenképp zavaró lenne a normál bugyi vonala. Ezekben az esetekben ízléses lehet, egyébként aligha. Az ilyen bugyit viselő hölgyemény valószínűleg spontán módon él és pimasz az ágyban. Talán eleget sem tudunk tenni neki.

szexi

Valami, amit le lehet csatolni

Az ilyen alsóneműt viselő lány vagy francia, vagy egetrengető mutatványra készül. Esetleg mindkettő.

A hét napjaival vagy rajzfilm-figurákkal díszített bugyi

Talán éppen egy kreatív kifestőkönyv-imádóval van dolgunk, de mindenképp egy olyan nővel, aki sosem nőtt fel igazán és úgy gondolja, a cuki kinézet mindig stílusos. Ha ezzel a lánnyal alszik a férfi, valószínű, hogy nemsokára szív alakú formába illesztve találja a kettejük fényképét. Valószínűleg el is fogja venni feleségül. Azért ha a bugyin a Pókember díszeleg, érdemes elgondolkodni azon, hogy mindez hová vezet… Nem érdekesebb vajon e lány számára a mesevilág, mint a valóság?

Bugyi a menstruációs időszakra

Foltos, szakadt bugyi esetén valószínű, hogy nem a legjobb napjaiban fogtuk ki a hölgyet. Nem biztos, hogy szexre vágyik, sőt. Mi több, ilyenkor valószínűleg a férfi sem vágyik szexre vele. Ám az garantált, hogy legközelebb szexi csipkés alsónemű fogadja majd az illetőt!

Forrás: Adrina – Napidoktor.hu

Forrás: