Légy újra csábító

Az erotikus kisugárzás nem szabályozható gombnyomással: nem lehet ki- és bekapcsolni, hanem elő kell csalogatni a cicust a barlangból. Ez vajon a férfi dolga?

Volt idő, amikor nem bírtad kivárni, míg lecibálja párod a ruháid? Egy pillanat alatt letépted volna róla, hogy újra összegyűrhessétek a lepedőt? Mostanában viszont azt veszed észre, hogy jobban leköt az esti program a tévében, mint a vad csábítás gondolata? Ne aggódj, a szexi vadmacska még mindig benned lakozik, csak elő kell csalogatni!

Légy egy tündér a konyhában és szexistennő az ágyban! Ezt tanácsolja minden férfi a leendő feleségeknek, viszont nem könnyű feladat megtalálni az egyensúlyt egy háziasszonynak a szerepek között. Gondoskodó anyának, szerető feleségnek lenni napközben, és tüzes menyecskévé változni a hálószobában nagyon nehéz.

Közben dolgozol, elkészíted a reggelit a gyerkőcnek, munka után elrohansz befizetni a számlákat és bevásárolni a vacsorához, majd egy idő után azt veszed észre, a mókuskerékben rohangálva már nem marad energiád fenntartani a lángolást közted és a kedvesed között.

Az éjszakai birkózások fokozatosan eltűnnek és kezded úgy érezni, már nem vagy elég csábító, vonzó nő. Ha ez a gondolat beette magát a tudatodba, végül éppen emiatt nem fogsz közeledni a párodhoz. Erre az ördögi körforgásra hívják fel a figyelmet a pszichológusok!

noi-vagy1

Időt kell fordítanod arra, hogy ismét érzékinek és csábosnak tudd érezni magad! Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az első lépés, hogy átalakítod a gondolkodásmódod, legfőképpen a szexuális életeddel kapcsolatban, de a mindennapi teendők tekintetében is! A pszichológusok szerint az őket felkereső hölgyeknél legelőször azt kell tudatosítani, hogy a szex több egy adok-kapok játéknál.

Kezdj el úgy tekinteni az együttlétre, mint az élvezet forrására, amely segít visszacsempészni a varázst nem csak az ágyba, de a mindennapjaidba is! A kellemes élmények keltette érzéstől ismét vibrálni fogsz, szárnyra kapsz, majd egyszer csak azt veszed észre, megint a pajkos perceken járnak a gondolataid.

Ahhoz, hogy a mámor és ezzel együtt Ámor köztetek maradjon, szentelj minden nap saját lelki kikapcsolódásodra legalább öt nyugodt percet! Ebben az időszakban idézd fel a legutóbbi érzéki éjszakát! Gondolj a kényeztetésre, és arra, amit akkor éreztél! Végül alig fogod kibírni, hogy ismét átélhesd ugyanezt!

Forrás: