Két testrész, két különböző helyen, de ugyanaz az élvezet!

Hányan utáljuk a távkapcsolatokat. De miért?! Hiszen annyi lehetőségünk van még így is kielégülni.

Ismerünk olyan történeteket, hogy Piroska 5 évet várt Gézára, mert utóbbi bevonult katonának, ugye? És a testi szükségleteket sutba dobták? Mielőtt elmennénk abba az irányba, hogy az egyének változtattak szexuális szokásaikon – és most nem a rózsaszín plüss bilincsen van a hangsúly – vagy a média tornázta be az erotikát az életünkbe, merüljünk el öreganyáink távkapcsolataiba.

A túlfűtött személyiséggel megáldott olvasók hiába szörnyülködnek, el kell fogadni, hogy Piroska túlélte Géza simogató, pajkos megérintése nélkül is. Más kérdés, ha valaki Piroskában lelt felfedezőútra, és ezt a leányzó hagyta.

Fotó: 123rf.com

Interszex

Akkor nemhogy a puszta, de a falu kellős közepén sem volt még morze-távíró sem, ma már egyesek a mellékhelyiségben is okostelefonnal wifiznek. A chatprogramok velejéig beitták magukat az életünkbe, és a huncutok ezt ki is használják. Ha a mai modern Géza épp Hortobágy pusztáit szelné át, legújabb mobilja segítségével végig tudná nézni, hogyan valósítja meg tűzről pattant menyecskéje a telefonban elmondottakat.

Ha a beszélgetés során nem a főzésről van szó, és Géza ? tegyük fel – ügyesen kitanulja, milyen szavakat kell súgni egy s más élvezet határtalanságának eléréséhez, akkor a lányka a fáradtságtól még az ágyból sem fog kipattanni, a tűzről meg pláne.

A világhálón keresztül átélt örömteli percek csodálatos módon beültethetőek a való életbe. Igenis, egy férfi élvezhet nagyobbat a valóságban, ha pár nappal a találkozásuk előtt végignézte kedvese erotikus játékát.

Hogy nehéz-e megcsinálni, és produkálni a kamera előtt?

Igen. De színesíti a szexet, büszkeséggel tölti el a férfit, hogy nem begyepesedett leányzó van mellette, ráadásul a történet végrehajtása kockázatmentes. Ilyen nagyfokú biztonságot, mint a klaviatúraszex vagy a webkamerás élvezkedés, nem nyújt egyik gumi vagy tabletta sem, a nemi betegségekről nem is beszélve.

A negatív hatások

Szinte alig van. Attól kell félni, hogy függőséget okoz, vagy anyu ránk nyit, esetleg a kéjelgés kikerül a világhálóra.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.