Ió – ció – ejakuláció!

,,A legnagyobb testnyílásunk, a száj a kommunikáció fontos eszköze, de a pontosan és jól artikuláló emberek jobbak az orális szexben is” – állapítja meg a napidoktor.hu szakértője, Baracsy Gabriella logopédus, beszédtréner, oráltréner.

,,Mindenki rendelkezik közel kétszáz olyan ..láthatatlan” izommal, amelyek avatott használatával kommunikációján javíthatna. Ez az izomcsoport a szánkban van: a beszédhez kétszáz izom mozgatása szükséges– kezdi a napidoktor.hu szakértője, Baracsy Gabriella logopédus.

A szakember több mint húsz éve foglalkozik a kommunikálás legismertebb eszközének, a szájnak a szerepével. A rossz szájmozgású ember képtelen értető kommunikálására, és ennek hatása még a társas kapcsolatára is kihat. A renyheszájúság, vagy más néven a lusta szájú ember nem használja valamennyi száj körüli izomzatát, és ennek hatása nem csak a beszédmegértést korlátozza, hanem a szerelmi életét is jelentősen befolyásolhatja.

Fotó: 123rf.com

 

Amennyiben nincs organikus oka – vagyis nem betegség vagy veleszületett az izomrenyheség  – akkor egyszerű gyakorlatokkal is javíthatunk a helyzeten. Ha izomról van szó, akkor a megoldás az izmok edzése. Ha valaki formás kart vagy vádlit szeretne, edzőterembe megy, biciklire pattan vagy görkorcsolyázik, de hogyan ,,gyúrhatunk” szájra?

A szakértő segítségével megismerhetőek és elsajátíthatóak a gyakorlatok. Hihetetlen, de rövid idő alatt forradalmasíthatjuk akár az intim együttlétünket is beszédünk szépítésével.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.