Így randizzunk olcsón!

Randizni van kedvünk a párunkkal? Ettől még otthon is maradhatunk! Nagyon kellemes kis estét rendezhetünk anélkül, hogy kitennénk a lábunkat a házból. Néhány ötlet biztosan nekünk is eszünkbe jutott már.

Nincs szükségünk az időpontok nehézkes egyeztetésére, utazgatásra a forgalomban, hosszas várakozásra az étteremben, mire elkészült a vacsora. Stresszmentes, mégis kiváló kis estét rendezhetünk párunkkal néhány egyszerű ötlettel, mégis úgy érezzük majd, hogy igazi randin vagyunk! Az otthoni randi során arra is rá fogunk jönni, nem kell semmilyen extra dolog hozzá, hogy jól érezzük magunkat.  Sőt! Ha otthon rendezzük a találkát, akár teljesen meztelenül is ülhetünk az asztalnál…! Természetesen ezek a megoldások olcsóbbak is: többször szervezhetünk ilyet, nem lesz akadály a pénz – vagyis, a kifogás, hogy ha nem megyünk el sehová, pénzt takarítunk meg.

Az otthoni randi előfeltétele: a gyerekeket foglaljuk le egy jó kis videós mesével, vagy bízzuk a nagyszülőkre, ne foglalkozzuk ezen az estén egyébbel – a porcicákkal se! -, csak egymással. Akár a kádban, akár a vacsoraasztalnál kezdjük a randit, úgy fogjuk érezni, miért is nem jutott ez eszünkbe előbb?

szerelem

1.Sátorozzunk!  Gyermekeink gyakran készítenek játékból sátrat egy nagy takaróból, és alatta csevegnek, játszanak. Miért ne tehetnénk meg mi is ugyanezt? Egy zseblámpa kelleni fog, amivel világítunk, sőt, ettől még izgalmasabb lesz az egész! A sátrat felállíthatjuk úgy, hogy székeket rakunk le egymással szemben, ezek lesznek a tartóoszlopok, majd a tetejükre illesztjük a takarót. Csiptetőkkel a székekhez is erősíthetjük, sőt, könyvekkel is lefoghatjuk az elálló takarószéleket.

2.Reggeli az ágyban: időnként a legjobb estéken is sikerül kicsit túl sokat inni! Kiváló gondolat a felépülésre, ha tovább alszunk reggel és a reggelit is az ágyban fogyasztjuk! Ha a gyerekek otthon maradtak, időzítsünk úgy, hogy éppen valamilyen órán legyenek, miközben mi nyugodtan visszabújhatunk az ágyikóba! A reggelihez először is készítsük elő kedvenc reggeli ételeinket – lehet az croissant is, többféle dzsemmel és némi itallal. Olvassunk egymásnak, relaxáljunk, bújjunk össze! Nem titok, hogy a férfiak reggel még kaphatóbbak is a szexre, mint este – szóval megéri próbálkozni!

3.Piknik az ebédlőben: az otthoni randi lényeges pontja, hogy ne nekünk kelljen főzni és takarítani utána. Egy gyönyörűen megterített asztal helyett piknikezzünk a földön, és rendeljük kedvenc ételeinket házhoz! Tegyünk be jó kis zenéket, akár táncoljunk is, mielőtt az étel megérkezik! A fűszeres ételek, így például a chilisek kifejezetten „felforrósítják” a szervezetet, és könnyebben bocsátkozunk majd előjátékba is…!

szerelem1

4.Habfürdő olajokkal: ha túlságosan fel van pörgetve szervezetünk, és egyelőre képtelenek vagyunk lazítani munka után hazaérve, egy kellemes, relaxáló fürdő csodákat tehet. Az otthoni randi tehát fürdővel is kezdődhet – egy felmérés szerint a párok 70 százaléka kedveli az ilyen közös relaxálásokat, miközben gyakran masszázst is adnak egymásnak. Remekül ellazít – a habfürdő mellett illóolajokra lesz szükségünk. Kipróbálhatjuk a felmelegített köves masszázst is, ehhez felszerelést könnyen beszerezhetünk akár az interneten is.

5.Alakítsuk a vendégszobát randi helyszínné! Kit érdekel, hogy nem néz egy kellemes strandra? Változtassuk „nyaraló lakosztállyá” a kevésbé használt szobát, néhány olyan dolog becsempészésével, amely legkedvesebb nyaralásunkra emlékeztet. Az akkor használt naptej, napozókrém illata is segíthet visszaidézni a szép emlékeket – kenjünk be magunkat és akár a párunkat is vele!

Majd képzeljük el, hogy odakint a kristálytiszta, ragyogó víz hullámzik! Szolgáljunk fel magunknak friss gyümölcsöket, mangót, kivit, ahogyan akkor, és etessük egymást, mint szerelmünk hajnalán! Nézegessünk fotókat a vakációról, és ha lehet, hallgassunk olyan zenét, amit akkoriban, vagy hasonló, nyaralásra hangoló dallamokat! Még az a butácska dal is, amit minden kávézóban játszottak azon a nyáron, is nagyon kellemes emlékeket idéz majd fel…!

Nem hiányozhat természetesen a fürdőruha és a kedvenc strandruhánk sem az otthoni randihoz, lehetőleg ugyanaz, amit azon a nyaraláson viseltünk, ha megvan még! No és a forró nyári meztelenkedés se maradjon el…!

Forrás: