Így biztasd az ágyban

Ha arra gondolsz, mi teszi igazán jóvá a szexet, először természetesen a testi dolgok jutnak eszedbe. Mi lehetne fontosabb az érintésnél, a kipróbált testhelyzeteknél, a kényes testrészek eltakarásánál?

Van azonban egy másik kulcsfontosságú tényező, amit sokan figyelmen kívül hagynak. A szavak az ágyban. Pedig az erotikus szavak kimondása és hallása fantasztikus teljesítményre sarkallhatja a férfit. Ez jól hangzik, de felmerül a kérdés, hogy mit kellene mondanom, hogy ne váljak nevetségessé?

A nők többsége nem tudja, mi hangzik szexin, így inkább nem is mond semmit. Alapszabály, hogy kerüld a pornófilmekből vett szövegeket. Idétlenül hangzanak a „Gyerünk te csődör” típusú mondatok. Fontos, hogy természetes legyél, ne mondj olyat, amit nem szeretnél, ne erőlködj.

Mit és hogyan mondj az ágyban?

A hangos sikítozásnál célra vezetőbb az erotikus suttogás, amely egészen biztosan felizgatja a párodat. Általában vonzónak találják a fülbe suttogott erotikus szavakat. Mondd el neki ilyenkor, hogy mennyire kívánod, mondandódat pedig kísérje pár gyengéd harapás a fülcimpáján. A férfiak általában azt szeretnék hallani, hogy mennyire akarod őket.

szex, vágy, nő

Ha valami különösen jól esik, bíztasd a folytatásra. Ilyenkor megerősíted abban, hogy örömet szerez neked. Szexin hangzik, ha megmondod, mit szeretnél, és hogyan esne neked a legjobban. A szavak mellett vezesd a kezét is a legérzékenyebb testrészeid felé. Sokan szeretnek kissé mocskosabb szavakat hangosan kimondani, vagy hallani. Ne légy szégyenlős, ne beszélj virágnyelven, nevezd nevén a dolgokat!

A szex közbeni bíztatás segít partnerednek abban, hogy jobban megismerjen téged, hogy megtudja a szavaidból, mit szeretsz és mi az, amit nem. Használj egyszerű szavakat, ha valami jól esik. Elég, ha annyit mondasz, „ez az, ne hagyd abba”, hidd el, oda fog figyelni, és legközelebb is beveti a kényeztetést.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: