Hogyan „csináljuk jól” a randit? – Tippek férfiaknak

A jó randevú valójában a hangulatról és a légkörről szól – csakhogy ezt meg is kell teremteni. Olykor kihívásnak tűnhet, máskor pedig jön magától. Mivel érhetnénk el, hogy a randi biztosan jól sikerüljön?

A randevú hangulata sokban hozzájárul a kapcsolat ideális kezdetéhez. Megteremteni a pozitív légkört azonban nem mindig olyan egyszerű – különösen, hogy a nők általában másként tekintenek a dologra, mint a férfiak. Más szemszögből nézik és mások a preferenciáik.

Mégis, hogyan „vágódhat be” egy férfi? Ha a kölcsönös vonzalom meg is van, apróságnak tűnő, de lényeges dolgokon csúszhatunk el. Szóval, figyelnünk kell! Lássuk, mi mindenre!

1.Legyünk pontosak!

A pontosság elvárható mindkét fél részéről. Általánosan elfogadott szabály, hogy a nő késhet valamennyit, de csak pár percet. Kerüljük a késést, mert tiszteletlenségről árulkodik.

2.Legyünk szalonképesek!

Ha nem is legújabb divat szerint öltözünk, de legyen ápolt, igényes és „szalonképes” a külsőnk, amikor randira megyünk.

Fotó: 123rf.com

3.Legyünk önmagunk!

Lehet, jobb beismerni, ha éppenséggel idegesek vagyunk. Elbűvölő tud lenni a nők szemében, ha megosztjuk velük problémánkat, félelmünket. Ez csak vonzóbbá tesz!

4.Élvezzük a viccet!

Fogjuk fel élménynek a randevút, ne üssük agyon nyugtalan, izgatott viselkedésünkkel, igényeinkkel, hozzáállásunkkal.

5.Mutassunk érdeklődést!

A legjobb módja annak, hogy kimutassuk érdeklődésünket, ha valóban érdeklődünk a másik ember iránt. Koncentráljunk arra, ki érdekli a másikat, mi a hobbija, esetleg tervezzük is aköré a randevút.

6.Érezze kényelmesen magát a partnerünk!

Jó pont, ha már korábban megtudjuk, mit szeret és mit kedvel kevésbé a randipartnerünk – ez jól jöhet például a helyszín kiválasztásában. Ha kényelmetlenül érzi magát, nagy eséllyel nem fog úgy viselkedni, ahogy szeretne. Lelkileg legyen meg a kényelme, és a meghitt légkör hamar kialakul!

7.Legyünk udvariasak! 

Az olyan alap dolgok, mint az ajtó kinyitása a nő előtt, a szék kihúzása vagy a kabát felsegítése, csodákat tehet egy randin.

Fotó: 123rf.com

8.Ne vigyük túlzásba az alkoholt!

Bánjunk csínján az alkohollal! Csak annyit igyunk, amennyitől még jól érezzük magunkat! Ez azt is jelzi, hogy képesek vagyunk magunkat kontrollálni, van belátási képességünk.

9.Tervezzünk előre!

Ha előre tervezünk a randevúnkra, jobban járunk. Keressünk előre helyeket, ahová vihetjük a hölgyet, legyen időnk válogatni, tervezzünk még egy-két plusz lehetőséget programként.

10.Beszélgessünk, amennyit lehet!

Minél többet beszélgetünk minél többféle témáról, annál jobban megismerjük a partnert, mielőtt még belemennénk egy kapcsolatba. A jó beszélgetés megalapozza a kapcsolat intimitását és biztonságérzet is ad.

11.Ne vigyük túlzásba a lovagiasságot!

Ha ugyanis így teszünk, a nő úgy fogja érezni magát, mint egy önállótlan kislány. Sok nő nem szereti a túlzásokat.

12.Fogjuk vissza magunkat!

Ha megérintjük a nőt az engedélye nélkül, azzal könnyen megbánthatjuk. Csak azután érdemes megérinteni, hogy már egyértelműen megvan a kémia kettőnk között. Meg kell nyerni a bizalmát, minden más csak ezután jöhet.

Fotó: 123rf.com

13.Ismerjük meg a partnerünket!

Tegyünk hosszú sétákat kézenfogva. Ismerjük meg az érzéseit és ő is legyen tisztában a miénkkel. A megismerés és egymás megértése csak így fejlődik ki.

14.Érezze jól magát!

Hagyjunk nyitva kérdéseket egy beszélgetés során és adjuk meg a nőnek a lehetőséget, hogy válasszon. Ettől jobban érzi majd magát és azt az érzetet keltjük, hogy ő irányít. Nem mellesleg mindez a pozitív légkör kialakításához is sokban hozzájárul.

Forrás: Adrina – Napidoktor.hu

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.