Édes hármas ajándékba – 2. rész

Mi történik, ha az ember férje a 40. születésnapjára édes hármast szeretne? A drága karóra, a zoknik és számos más ajándék már rég kipipálva, valójában lejárt lemezek. Vajon megszervezzük neki a dolgot? 

A feleség több napot várt, mielőtt elküldte neki az üzenetet. Azt írta a nőnek, sokat jár a fejében és minden szempontból elbűvölőnek találja őt. „N” azonnal válaszolt: ő is vevő lenne a kalandra, de a részleteket szeretné megbeszélni, találkozhatnának-e újra.

Pamela nem egészen értette, miféle terveket készíthetnének. Ki mit, mikor fog csinálni? De ekkor már cél-orientálttá vált.

A második találkozáson felmerültek a bizonytalanságok: „gondolod, hogy ez a barátom megcsalásának számít?” („Természetesen nem!”), „Milyen nőket szeret a férjed?” („A barnákat!”). Lefektettünk néhány szabályt, elkerülvén, hogy az egész édes hármasnak pornó jellege legyen – eldöntötték, hogy váltani fogják egymást. A férj nem fog addig tenni semmit, amíg nem engedik meg neki. Elmennek egy kis, bútorozott lakásba, amelyet a férfi irodaként használ és ő csatlakozik, amikor készen állnak.

Úgy tűnt, mindent lerendeztek, de a dátumban még nem állapodtak meg. Nem sokkal később „N” ismét találkozni akart, további részletek egyezetése végett. Pamela meglepődött – úgy érezte, talán újdonsült barátnője mégis elbizonytalanodott. A férje azt mondta: ez csak a csábítás normális rendje. „Nyilvánvaló, hogy nem kész erre teljesen – fogalmazott. – Hezitál valamennyire. Meg kell beszélnetek, mi az, ami zavarja és hogyan segíthetnétek rajta.”

A harmadik találkán Pamela úgy döntött, kevésbé lesz számító, inkább lazít. Elmondta, hogy több forgatókönyvet is csinált és bevallotta, hogy ez számára igen nagy dolog – „N” egyetértett. Mégis, időnként szinte elfelejtette, hogy ágyba készül vinni ezt a nőt. Kacéran csak „N”-nek és „P”-nek hívták egymást.

Ez az új hangulat hatott – úgy tűnt, ez hiányzott. Egy óra múlva „N” elővette a naptárát és egy héttel későbbre beidőzítették az édes hármast, késő délutánra.

szex2

A férje otthon már várta Pamelát, aki megosztotta vele a jó hírt – megvan az időpont. Csak az tűnt lehetséges problémának, nehogy „N” idős apjával legyen közben valami gond.

Egy héttel később minden rendben volt, Pamela készen állt a találkozásra. Találkoztak „N”-nel egy rövid kávéra, a férje irodájának közelében. Vettek pár dolgot a boltban – de Pamela tudta, igazából azért vásárol, hogy az idegeit megnyugtassa.

Amikor a férj irodájába felértek, „N” tűnt idegesnek. „Te vagy a felelős, oké?” – közölte mosolyogva…Mindketten fellélegeztek kissé, amikor Pamela férje megjelent. Bemutatkoztak egymásnak. Azonnal nagyon közvetlen volt „N”-nel, ami megtörte a jeget. Számos közös ölelkezésen voltak túl, amikor levették a ruháikat.

Az első, ami Pamelát meglepte, hogy a másik nő egyetlen ékszerétől sem válik meg az ágyban, még a méretes karika fülbevalókat sem vette le. A másik meglepetése az volt, hogy az édes hármas, nos, nagyon is a szexualitásról szól. Nagyon sokat koncentrált a „logisztikára”, amit szinte elfelejtett, amikor mindannyian meztelenek lettek.

A harmadik dolog, ami meglepetésként érte, hogy ha valaki olyan részlet-orientált, mint ő, az édes hármas valójában zavaró. Hamar elveszik annak fejben tartása, hogy ki milyen szakaszban tart. Sok a félreérthető nyögés – a férje később mondta is, hogy időnként elveszettnek érezte magát.

Összességében szép volt. Mindenki igyekezett a figyelmét méltányosan megosztani. Alkalmanként „N” és Pamela megkérdezték egymást, mint afféle régi barátok: „hogy vagy?”

Ám úgy 40 perc után Pamela elveszítette az érdeklődését – azon kapta magát, hogy az e-mailjei ellenőrzésén jár az esze. „N” tényleg nagyon szép volt, de a saját testrészeit a nőébe gabalyodva látni valahogy kevésbé volt üdítő. Bár egészen új élmény, mégis ismerősnek tűnt. Ellentétben ezzel, a férjét rendkívül vonzónak találta. Hogy mit szeret a férfiakban, Pamela számára most nyilvánvalóvá vált.

Megpróbált figyelmes maradni – mégiscsak a férje szülinapjáról van szó -, de hamarosan már csak a hátát kaparászta a körmével. Az órára pillantott és nem lepte meg, hogy még csak 1 óra telt el. Nem is gondolta, hogy a szex ennyire hosszú lehet. Azt is észrevette, hogy a férjébe és „N”-be több szexualitás szorult, mint belé. Ő is szereti a szexet, de egyszerűen kielégíthető.

szex

Végül kifárasztották magukat – szép pillanat volt a végén, amikor hárman feküdtek a takarók alatt, középen a születésnapos férjjel. Ragyogott. Pamela később rengeteg köszönő cédulák kapott a férjétől, aki úgy fogalmazott, az édes hármas épp annyira volt jó, amennyire várta. Azt is kiemelte, hogy rádöbbent, mennyire szereti a női formákat, és ha kettő van belőle, akkor ez csak hangsúlyosabbá válik.

„N”-nek is nagyon tetszett az egész. Hazafelé menet azt mondta, meglepte, mennyire erotikusnak találta az egész szituációt, különösen azt, hogy Pamelával lehetett. Ez hízelgő volt.

Az újságíró azonban arra jött rá, hogy nem inspirálja annyira a nők közti szex, mint ahogy gondolta és meghökkentette, mennyire inkább a férjét akarta. Rendezetlennek érezte magát és alig várta, hogy lezuhanyozzon. Megállapította, hogy sajnos jóval konzervatívabb, mint gondolta. Az elmélet szintjén nem bánta, hogy meg kell osztania valakivel a párját – gyakorlatban azonban ez az élmény felrázta. Rájött, hogy nem unatkozott -inkább zavarta az egész…

Természetesen nem feledkezett meg „N”-ről, udvarias köszönőüzenetet írt neki. Válaszából kiderült, hogy ő szívesen megismételné az élményt. Pamela nem tervezi. Valószínűleg a saját születénsapján inkább egy szép karórára szavaz…

Forrás: Adrina – Napidoktor.hu

Forrás: