Banántól a súrolókeféig – szexjátékot házilag!

Hallottunk már házi készítésű szexjátékokról…? Márpedig vannak. Sőt, igen könnyen elérhetőek. Hogy hogyan..?

Nos, ha még sosem mertünk bemenni – főleg egyedül – egy szexshopba, felcsillanhat a szemünk a házilag „elkészíthető” szexuális játékok hallatán. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Sőt, ezek a szexjátékok talán még inkább igazodnak az igényeinkhez, mint a mások által tervezettek és készen kaphatóak. Hiszen mi magunk igazítjuk őket az elvárásainkhoz!

Lehet, hogy az otthoni szexjáték nem tökéletes, de mindenképpen szórakoztató, és a cél ugyanúgy elérhető vele…és ami a legjobb, igen kreatívak lehetünk a felfedezésükben, sőt, „fejlesztésükben”! Képzelőerő mindenesetre nem kell hozzá túl sok, hogy tudjuk, mi hová kerüljön, hogy az a legjobb legyen…kezdve a banántól a szilikon súrolókefékig. Alább kaphatunk néhány ötletet.

A kedvenc zöldségek

Nehéz nem a hímvesszőre asszociálni bizonyos zöldségek láttán. Hogyan változtassuk kedvenc zöldségünket a legkedvesebbé…? Az egyik „alap” szexjátékunk lehet. Például a kígyóuborka: egyenesen tökéletes, sőt tökéletes méretűre is hámozhatjuk. Van, aki egy kicsit megfőzve találja a legkellemesebbnek, mert kissé megpuhul.

Kísérletezhetünk a hőmérsékletével és a szerkezetével is. A banánt hámozatlanul gumióvszerbe gyömöszölhetjük, sőt, ha kissé fel akarjuk melegíteni, arra kiváló a mikró, egy kis hűtésre pedig a hűtőszekrény. Ezeket a házi szex játékokat azonban csak a hüvelyi behatoláshoz használjuk! Nem biztonságosak az anális próbálkozásokhoz. A répa is könnyen beszorulhat...Jó tanács, hogy tegyünk mindenre óvszert, mielőtt a testünkbe juttatjuk!

Mibe dugjam bele…?

Az Amerikai pite óta tudjuk: a fiatal férfiak akár gyümölcsöt, párnát, lufit, sőt mindenféle tésztát kipróbálnak házi szexjátékként. A házi készítésű maszturbációs játékokat illetően gyakorlatilag végeláthatatlan a kínálat, megunni sem lehet. Válasszunk egy kedvenc gyümölcsöt, és faragjuk ki – de egy kis műanyag zacskó, vagy egy wc-papír guriga (óvszerrel) is kiváló segítő társ lehet az önkielégítésben. Máris kész a házi „maszturbátor”.

Kerüljük azonban a magas savtartalmú gyümölcsöket, mert irritálhatják a pénisz csúcsán a húgycső nyílását. Az olyan dolgokat is kerüljük, amelyek a bőrt megsérthetik. Egy avokádó például jó lehet, az ananász már kevésbé. Ha kartonpapírt használunk, győződjünk meg róla, hogy nincsenek éles részei, hiszen ezen a helyen aztán végképp nem vágyunk rá, hogy megvágjuk magunkat!

Drága helyett egyszerűt…

A dildo felkötők vagy strap on néven ismert heveder szexjátékok igen drágák lehetnek. S miközben ez a szexjáték valóban egyike azoknak, amelyek az ember fantáziáját leginkább izgatják, találékonysággal valódi helyettesítőket fedezhetünk fel: máris kész a szexjáték otthonra.

A legegyszerűbb módja ennek a szűkös, passzos férfi alsónemű, melynek nyitott redői vannak elöl. Puha kötelet, hosszú sálat, vagy feszes, de rugalmas szövetet is használhatunk helyette. Csak egy ollóra van szükségünk, esetleg egy kis varrásra a nyílás körül, hogy megakadályozzuk a szakadást.

A köthető hevederek arra valók, hogy ne kelljen tartani a dildót, de tulajdonképpen bárhová köthető, akár egy tárgyhoz is, nem muszáj a nemi szerv környékére erősíteni. A legfontosabb, hogy biztonságos legyen, a vérkeringés pedig megfelelő, noha valójában nincs sok módja annak, hogy egy házi készítésű hevederrel megsértsük magunkat. Ne legyen túlságosan laza sem az illesztés, mert ha a dildó véletlenül rossz pillanatban esik le, fájdalmat okozhat.

„Hardware” házi készítésű szexjátékok

Tegyünk egy sétát a legközelebbi hardware boltban partnerünkkel, és próbáljuk kitalálni, mi az az 5 dolog, mely remekül beválhat, mint szexjáték otthonra. Ha hazaértünk, elkezdhetjük a tárgyak átalakítását az élvezet érdekében…Fel fogjuk fedezni, hogy a hardware boltból csaknem mindent lehet potenciálisan hasznosítani szexuális célokra, sőt, „hi-tech”-ben a legjobb…A távirányítós kapunyitót könnyen használhatjuk egyszerű elemes vibrátorként, vagy rárakhatunk néhány tollat és végigcsiklandozhatjuk vele partnerünk testét.

Persze kell hozzájuk a józan ész. Itt is vigyázzunk, semmi olyat ne használjunk, ami megvághatja, karcolhatja a bőrt, gondoljunk az allergiás reakciókra, amelyeket kiválthatnak, és minden szexjáték legyen könnyen eltávolítható – bárhova is helyezzük.

Csúnya fertőzést szedhetünk össze a szexjátékok miatt!

Forrás: https://napidoktor.hu/index