A legnagyobb randibakik

Ki ne élt volna át már olyan randit, amiről legszívesebben sikítva menekült volna? Csokorba szedtük, mik az elkövethető legnagyobb szarvashibák egy randevún.

Első randi alkalmával még hatványozottabban bent van az ember gyomrában a görcs, és az sem szokott segíteni, ha a pasi folyamatosan bénázik a találka alatt. De mik azok a hibák, amiktől minden lány falra mászik?

A pontosság fél siker

Ugye, elképzelhetelen, hogy az a srác, aki képes megvárakoztatni randipartnerét, tette miatt ne azonnal hatalmas hátránnyal induljon? Mert persze te képes voltál órákkal a randi kezdete előtt nekiállni szépítkezni, gondosan válogattad ki, melyik ruhádban libbenj a kiszemelted elé, és mivel nem elegáns dolog késve beesni a találkozóra, ezért időben indulsz el, remélve, hogy a srác már a megbeszélt helyen vár.

Végül kiderül, hogy annyira időben érkezel, hogy még a pasi sehol sincs. Lehet az oka hirtelen kialakuló közlekedési dugó, és hihető az is, hogy a borotválkozás közben elvágott arcát foltozta épp össze, de azért egy hívást mégis lebonyolíthatott volna, hogy ne szobrozz magadban, míg ő beesik a randira.

Miért nem figyelsz jobban?

Gondatlanságból elkövetett ruhamegsemmisítés nem csak nagymosás idején veszélyforrás. Vizualizáld magad elé a következőt: épp egy puccos esküvőn vagytok a pároddal egy hamisítatlan lagzirandin, már mindenki elfoglalta az ültetőkártya szerint neki szánt helyet, épp tósztra emelitek a poharatokat, amikor a párod olyan szerencsétlenül nyúl a sajátja felé, hogy annak tartalmát egyenesen a te vadiúj ruhádra önti. Még ha a későbbiekben nem is hagy nyomot az ital a matérián, akkor sem vicces szitu egész éjszakán át átnedvesedett koktélruhában ülni, táncolni, létezni.

randi3

Vannak olyan bakik, amik még megbocsáthatók, de azzal talán kivétel nélkül minden nő egyetért, hogy nem szívesen hallgatja meg kedvese szájából azokat a sztorikat, amik még a volt barátnő emlékét idézik. Robbanásközeli helyzetet eredményez, ha a pasi a közös vacsora alatt nagyban ecsetelni kezdi, hogy mennyire örül, amiért veled elmehet egy jó olasz pastát megenni, bezzeg az ex, ő mindig csak salátát csipegetett, és mint holmi megrögzött fitneszguru edzésről edzésre járt.Exek emlegetése a legnagyobb randibaki

Persze szép, hogy legalább nem dícséri előtted a lányt, de őszintén, miért is kellene tudnod arról, hogy melyik zumbaórán izzadt a volt barátnő vagy mi volt a kedvenc étele? Oka van annak, hogy ő már csak múlt idő, nem érdemes bolygatni az ügyet, ráadásul nem is illő kibeszélni a régi kapcsolatot. Eme a randibaki után valószínűleg rossz szájízzel távozol majd a helyszínről.

Ne szépítsük a dolgot, van, hogy egyszerűen nem úgy alakul az este, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de csüggedésre semmi ok, a következő találkátok biztosan feledteti veled, hogy nem minden randi alakul tökéletesen.

Forrás: https://napidoktor.hu/