A fiúk a rossz lányokra buknak?

Gyakran úgy érezzük, hogy a srácok inkább a rossz lányokat szeretik, amit valószínűleg ők maguk sem mindig értenek, mi nők meg pláne nem.

A nők többsége inkább a szerető, megértő, anyáskodó típushoz tartozik, de van a domináló kisebbség, azok a lányok, akik nőiességük túlzott kihangsúlyozására törekednek, de leginkább közönségesek, mind a kinézetük, mind a viselkedésük tekintetében.

A tisztánlátás végett, most azokról a lányokról van szó, akiknek létfontosságú, hogy mindig a figyelem középpontjában legyenek, és ennek elérése érdekében nem kímélnek sem időt, sem energiát. Ezt többnyire azzal érik el, hogy a normálistól jóval kevesebb, és a szükségesnél pár számmal kisebb ruhadarabot öltenek magukra, ezzel szemben a normálistól jóval több sminket juttatnak az arcukra, és általában a szoláriumot is gyakrabban látogatják mint az iskolát, vagy munkahelyüket (nem törődve az esetleges későbbi következményekkel).

Túlzás lenne azt mondani, hogy a földön minden egyes férfi ilyen nőre vágyik. Azonban az nehezen cáfolható tény, hogy mindenestre megmozgatják a fantáziájukat. Persze természetes, hogy a teremtés koronái kedvelik a csinos formás idomokat, de az érthetetlen, hogy egy éjszakai pillangónak öltözött hölgyben mit látnak.

szexi1

A kérdésre a válasz talán szexuális téren keresendő. Többségében a férfiak azok, akik kedvelik az ágyban a vadabb dolgokat, és valószínűleg sejtik, hogy ezek a magamutógató nők a paplan alatt sem szégyenlősködnek, esetleg extrém helyszíneken sem jönnek  zavarba.

Tény és való, hogy ezen típusú lányok talán jobban tudják mitől döglik a légy, otthonosabban mozognak a flörtölésben, a csábítási praktikák területén. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy ha jól körülnézünk, egyértelműen megállapítható, hogy nem ők élnek harmonikus párkapcsolatban több évig, leginkább alkalmi szórakozást lát bennük az erősebb nem.

Összességében elmondható, hogy elérik azt a céljukat, hogy felkeltsék mások figyelmét és, hogy velük foglalkozzanak, de a dolog hátulütője, hogy ez az intenzív érdeklődés utánuk csupán ideig-óráig tart, mert a férfiak nem a társukat, és a legkevésbé sem gyermekeik anyját látják bennük. Ez a felszíni “szépség”, a bevállalós külső inkább a viszonylag fiatalabb korosztályokat babonázza meg. A kicsit tapasztaltabb, pár dolgot már megélt pasik nem fognak hanyatt esni egy forró nacitól, vagy egy kivillanó csipkés melltartótól. Egy jól ismert közhellyel élve, a kevesebb néha több. Egy feltűnő, örömlányos külső gyorsabb és ütős sikert arat, azonban az igazi hosszú távú sikert és boldogságot nem a rosszkislány külsővel fogjuk elérni.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.