8 póz, ami a személyiségedről árulkodik!

Melyik a kedvenced? Keresd ki a felsorolásból és tudd meg, milyen személyiségjegyekről árulkodik a lepedőakrobatikád!

1. Te vagy felül

Azt jelenti, hogy szívesen irányítasz – nemcsak az ágyban, hanem az élet egyéb területein is. Akkor érzed magad a legjobban, ha a dolgok a Te elképzeléseid szerint alakulnak, és nem kell másnak alárendelned magad. Egészséges önbizalommal rendelkezel és határozott a fellépésed. Erős az igazságérzeted és nem rejted véka alá a gondolataidat.

2. Összebújás ülve, a párodnak háttal

Ilyenkor kedvesed mellkasához simul a hátad, biztos alapokat nyújtva. Ha örömödet leled ebben a pozitúrában, az azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és erős benned a szabadságvágy. Kreatív vagy, és nem veted meg az átlagtól eltérő dolgokat.

3. Szeretkezés ülve, a pároddal szembefordulva

Az összeolvadásnak ez a módja lehetővé teszi, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek, és a kezetekkel bátran kényeztessétek a másikat. Ez arról árulkodik, hogy fontos számodra az érzelmi kötődés, és gyakran a szívedre hallgatsz az eszed helyett.

4. Kutyapóz

Ha kedvedre való a behatolás hátulról, azt jelenti, hogy szívesen teret adsz az ösztöneidnek, hallgatsz a megérzéseidre, és nem fojtod el intuitív gondolataidat.

5. Oldalt fekve, hátsó behatolással

Időnként elbizonytalanodsz magadban, ezért különösen fontos számodra a környezetedből érkező visszajelzések és megerősítések folyamatossága. Ha ezt megkapod, szárnyakat kapsz, és semmi sem lehetetlen a számodra!

6. Misszionárius póz
Rendkívül fontosak számodra a klasszikus értékek, így a hűség és a közös, mély bizalom. Mindenképp valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy félrelépj és megcsald a párod.

7. 69-es testhelyzet
Nagyon fontos számodra a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és törekszel arra, hogy mindenkit egyenrangú félként kezelj.

8. Szex állva

Nem riadsz vissza a komoly kihívásoktól sem, fogadat összeszorítva a maximum maximumát is kihozod magadból, hogy elérd azt, amit a fejedbe vettél.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.