5 férfitípus, amit messzire kerülj el!

Vonzalom ide vagy oda, az alábbi öt férfitípust érdemes kihúznod a listádról! A most következőkben segítünk, hogyan ismerd fel a legdurvább eseteket!

Ha szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme 5 tiltólistás pasitípus, melyeknél jobb ha nem élsz a lehetőséggel,  így sok szenvedéstől kímélheted meg magadat!

Az ex rabja

Fuss, menekülj! Ha még nincs túl az exén, nincs az a nő, aki megüti az nála a mércét, így nincs kész egy új kapcsolatra sem. Csak a második leszel az életében, míg ő várja, hogy visszakapja a nagy Ő-t. Ezzel pedig csak azt éred el, hogy beleragadsz egy szerelmi háromszögbe.

Anyuci kisfia

Ő az a srác, aki szinte elválaszthatatlan az anyjától, és bár gondoskodó, szerető típus az imádott mama befolyásolja nem csak a pályaválasztási döntéseit, de a szerelmi életét is. Leegyszerűsítve, ha döntésre kényszerül kettőtök között, a választása nem biztos, hogy elnyeri majd a tetszésedet.

Örök szabály, hogy az ilyen pasinál sose fogsz tudni az anyja helyére lépni, és előfordulhat, hogy  csupán a dobogó második fokán maradsz majd az életében.

kapcsolat

Pán Péter generáció

A Pán Péter szindróma a 30-as, 40-es férfikorosztály betegsége, melynek legfőbb tünete, hogy az adott pasipéldány úgy viselkedik mint egy középiskolás fiú. Annak ellenére, hogy vicces és spontán, a komoly döntések meghozatalánál bizony felhúzza a nyúlcipőt és nem valószínű, hogy számíthatsz rá a bajban.

A kontrollmániás

Elsőre igazi védelmező, aki herceg módjára óv meg téged minden veszélytől és bánattól. Egy idő után azonban ez a lovagiasság átcsap fullasztó kontrollmániába, amikor választottad meg akarja határozni napjaid menetrendjét és állandóan tudni szeretné merre jársz. Tedd fel magadnak a kérdést, szeretnél egy ilyen emberrel párkapcsolatot? Nem valószínű.

A munkamániás

A munkamániás még mindig keresi önmagát a karrierjében, valószínűleg ezért többet fog a munkával foglalkozni, mint a kapcsolatával. Végigtelefonálja randikat, projektek és határidők garmadával traktál egyfolytában. Nem érdemes rá időt vesztegetned, ha arra nem veszi a fáradtságot, hogy a munkáját félretegye a találkozóitok alatt.

Szexuális gondot okoz, ha a nő jóban van a férfi barátaival

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.