18+1 dolog, ami a pasit igazán vonzóvá teszi! 2.rész

Ahogyan a nők gyakran szeretnék tudni, mire „bukik” egy férfi, úgy az erősebbik nem képviselői is kíváncsiak lennének rá, mit tart figyelemreméltónak, vonzónak egy hölgy. Lássuk, mitől válik egy pasi a szemükben igazán érdekessé!

Azok számára, akik sokat gondolkodtak már ezen a kérdésen, tanulságos lehet ez a tanulmány, mely egészséges, boldog párkapcsolatokat vizsgált, és az alábbi eredményre jutott. Olyan dolgok is akadhatnak benne, melyek kétségkívül meglephetik az erősebbik nem képviselőit…Folytatjuk!

11.A nő vágyait az ágyban érdemes megtanulni. Kerítsünk sort arra, hogy megbeszéljük, mit szeretne, mi esik jól neki a szexben. Egy jó párkapcsolat alapja a jó szex és a kommunikáció, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni!

12.A nő szereti megbeszélni a dolgokat, szeret választ kapni a miértekre. Ha például nagyon rossz napunk volt és az ágyban sem tudunk teljesíteni, a hölgyek hajlamosak azt gondolni, hogy már nem vonzók a férfi számára. Ne hagyjuk, hogy ez a gondolat megfoganjon a fejükben – mondjuk el, mi a probléma valójában!

13. A nő gyakran tükrözi vissza a férfi hangulatát és mozgását. Olyan ételt rendel, mint a férfi, olyan színt visel, amilyet a pasi szeret, ugyanúgy mosolyog és keresztezi a karját, mint a párja. Az imitálás jó jel, mert azt jelenti, hogy a nő vonzónak talál bennünket és el van bűvölve.

szerelem

14.A férfi ingje, felsője vonzó a nő számára – ha gyakran viseli a párja felsőjét, az nem véletlen – sőt, még izgató is! -, mert a hölgyek megnyugtatónak találják a kedvesük illatát, melyet a póló, az ing hordoz.

15.A szeret bókokat kapni. Sok férfi követi el azt a hibát, hogy ahogy halad előre a párkapcsolat, egy idő után elfelejti megjegyezni: „szép vagy”, „jól áll a hajad”, stb. Ettől a nő lelombozódik – ő ugyanis szereti hallani, hogy jól néz ki, hogy tetszik az új frizurája, hogy nagyon szexisen áll rajta egy ruha. Szóval, ne fukarkodjunk a bókokkal!

16.Ne féljünk a párkapcsolatról beszélgetni. Ha a nő beszélni akar a kapcsolatról, az nem biztos, hogy azért van, mert valamit rosszul csináltunk (legalábbis nem feltétlenül!). Egy őszinte beszélgetés sok esetben megold gondokat és segít tisztázni félreértéseket, valamint közelebb is hozza egymáshoz a két felet.

17.Nézzünk a nő szemébe! Lehet, hogy kényelmesebben érezzük magunkat, ha egymás mellett ülünk, de a hölgyek szeretik a szemkontaktust. A szerelem hajnalán szinte tűzbe hozott minket, ha egymás szemébe néztünk, nem igaz? A legtöbb nő azt preferálja, ha a férfi a szemébe néz beszéd közben. Szex közben pedig ugyanez mélyíti a párkapcsolatot!

szerelem

18.Ne mulasszuk el az alkalmat! Ha egy nő kész az elköteleződésre, annak hangot ad, de nem fog sokat beszélni róla. Célozni fog rá, vagy ki is mondja valamilyen formában, de hagy időt a pasinak a gondolkodásra. Ezt meg kell érezni – és ha legközelebb előjön a téma, ha mi is úgy gondoljuk, ne mulasszunk el előállni a nagy kérdéssel!

19. A romantika nem hal meg soha. Lehetünk húsz évesek vagy ötven évesek, ne hagyjuk kiveszni a romantikát a párkapcsolatból!  Virág, egy romantikus vacsora, néhány kedves szó, szerelmes versike – viccesnek tűnhet, de ébren tartja a kapcsolatot, és a legtöbb nő értékeli az ilyen gesztusokat!

Forrás: