Hírességek hálószoba titkai

Pillantsunk bele pár híresség mesterien berendezett hálószobájába. Gyönyörű bútorok, luxus kényelem, és kifinomultság. Ihletet adnak a sajátunk átrendezéséhez!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick Manhattan-i lakásában található hálószobájában a tiszta fehér falak, ágynemű és függöny keveredik a színes kiegészítőkkel. A tervezése a teljes harmóniát, a letisztult hangulatot adja át.

sjpszobája

Hilary Swank manhattan-i otthonának hálószobájában a falakat selyem falburkolat borítja, az ágy, ágynemű, éjjeliszekrény, és a szőnyeg Calvin Klein tervezése, az oldalsó asztal és lámpák vintage darabok, a festmény pedig Carlos Vega.

hsw hálószobája

Courteney Cox hálószobáját Trip Haenisch tervezte, érdekessége a kéttónusú, felül fekete, az ülőrészen pedig fehér Swag Leg szék, és a hatalmas, térelválasztóként is funkcionáló fejtámla, valamint a márvány éjjeli asztalkák.

CChálószoba

A Grace Klinika sztárja Ellen Pompeo arra kérte a tervezőjét, Martyn Lawrence-Bullard-ot, hogy álmodjon meg neki egy olyan berendezést, amin jól látszik, hogy a gazdája szeret utazni, és szereti a különböző kultúrákat. A színésznő Hollywood Hills-i hálószobájában található ágy antik egyiptomi faliszőnyeg, marokkói stílusú sárgaréz lámpák, egy indiai szobrok, és nyugat-afrikai párnák az 1950-es évekből.

EP hálószoba

A világhírű modell, Cindy Crawford dekoratőre Michael S. Smith volt aki a híresség és férje Rande Gerber malibui otthonának hálóját rendezte be. A hálószobába ötvözi a hagyományos és modern elemeket, emiatt eklektikus: kő kandalló, marokkói szőnyegek és hímzett ágytakaró és modern padlószőnyeggel, a krém és a barna árnyalataival.

ccr hálószoba

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.