Hihetetlen de igaz! Helikopter és autókollekció jár Amerika legdrágább luxusotthonához

Egy Bruce Makowsky nevű iparmágnás, aki a QVC nevű televíziócsatornán eladott táskáiból gazdagodott meg, most piacra dobta házát.

A csillagászati 72,2 milliárd forintnak megfelelő 250 millió dolláros luxus otthon lett minden idők legdrágábban listázott eladó ingatlana Amerikában, melyet a táskatervező, Bruce Makowsky tulajdonol.

A Los Angeles Bel Air-i részén található 38 ezer m²-es palotában 12 szoba, 21 fürdőszoba, három konyha, bowling terem, mozi, bárral ellátott medence és egy édességgel teli, Willy Wonka szerű  szoba is található.

Ez azonban nem minden, egy ilyen fényűző otthonhoz természetesen extra szolgáltatások és kiegészítők is járnak, ezért is ilyen magas az ára.

Nem utolsó sorban egy helikoptert, saját luxus autógyűjteményt, temérdek művészeti alkotást, sőt, egy bentlakásos 7 fős személyzetet is tartalmaz az ár, akik lesik majd az új tulajdonos kívánságait. Vélhetően volt alkalmazottai érdekében Makowsky az új lakónak azt is felajánlja, hogy két évig ő fizeti a személyzet bérét, ezzel is elkerülve az elbocsátásokat.

 

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.