György herceg igazi rosszcsont: máris kibontotta a karácsonyi ajándékokat

Ezt édesapja árulta el róla egy jótékonysági rendezvényen.

Katalin hercegné mindenkit elbűvölt karácsonyi hangulatú apró mintás Vanessa Seward ruhájával a The Mix segélyszolgálat karácsonyi gáláján, de férje, Vilmos herceg sem kapott kevesebb figyelmet, mivel ő a család karácsonyáról kezdett el mesélni, ami sokakat érdekelt.

A partin a Kiss FM rádió DJ-je, AJ King szolgáltatta a zenét, akinek pultja egészen megbabonázta a trónörököst, be is vallotta a lemezlovasnak, hogy mindig is vágyott rá, hogy kipróbálja. Bár olyan merész nem volt, hogy a pult mögé álljon, azért szívesen beszélgetett tovább a DJ-vel, akinek azt is elárulta, hogy fia, György már elkezdte kinyitni az ajándékait.

Ahogy Vilmos mondta, fia annyira izgatott lett az Amner Hall-i otthonunkban felállított fától és az alatta lévő csomagoktól, hogy egyet-kettőt oda kellett neki adni, nem bírta volna ki karácsonyig.

Katalin férje egyébként kifejezetten szórakoztatónak talált György türelmetlenségét, örül neki, hogy pont olyan kis csintalan, mint bármelyik ennyi idős gyermek.

Karácsony a palotában

György és Sarolta állítólag már nagyon várják az ünnepeket, hiszen újból találkoznak unokatestvéreikkel, a hároméves Mia Tindallal, az ötéves Savannah és a négyéves Isla Phillipsszel.

A kicsiknek egyébként egy különleges szerepet is kiötölt a család, idén ők is segédkeznek majd a karácsonyfa feldíszítésében.

Ami a játékokat illeti szinte biztos, hogy a kis György idén is a kedvenceit, repülőt, vonatot, építőkockát vagy helikoptert kap és Saroltának sem nehéz ajándékot választani, hiszen imádja az állatokat, bármi, ami póni vagy ló formájú, az teli találat lehet.

Ha a kis lurkóknak szerencséjük lesz, akkor karácsonyra a vidéki birtokon is leesik a hó, ahol háborítatlanul játszhatnának a kertben. De ha a hóember építés el is marad, lovagolni biztosan fognak, még a kis Sarolta is, akiről édesanyja nemrég bevallotta, hogy nagyon ügyesen meg tud üli (persze segítséggel) a póni hátán.

Az első találkozás a Mikulással

Már két éve annak, hogy György herceg először találkozott a család Amner Hall-i otthona melletti Thursford Karácsonyi Vásáron a Mikulással, most pedig nagyon valószínű, hogy húga is meglátogatja az ősz szakállút december 25-én.

Karácsony másnapja sem telhet pihenéssel, ekkor ugyanis a Middleton nagyszülőknél újból kezdődik az egész felhajtás, ahol minden bizonnyal Katalin testvére, Pippa és vőlegénye, James Matthews is ott lesz.

Azért reméljük Katalin és Vilmos a kötelező körök után, csemetéikkel négyesben is el tud majd tölteni egy kis minőségi időt…

 

 

Forrás: Hirado