Viszlát „integetőháj”! – Szabaduljunk meg a zsírpárnáktól, hatékonyan!

Szabó Melinda IFBB fitneszvilágbajnok arról beszélt a Csak csajok műsorába, hogyan lehet a nehezen megmozgatható helyekről is eltűntetni a zsírpárnákat, lerakódásokat.

Gyakran előfordul, hogy annak is vannak apróbb zsírpárnái, aki rendszeresen végez valamilyen testmozgást, aki rendszeresen jár edzésekre. Vannak bizonyos kritikus pontok, amik nehezebben formálódnak. Ilyen lehet a felkar „integetőhája”, a nőknél a csípő, has tájéka.

Ne feledjük, hogy a megfelelően végzett testmozgás megtöbbszörözi a zsírégetés hatékonyságát! Egy ideális zsírégető edzéstervnek legalább heti két cardio és két erősítő edzést kell tartalmaznia.

Viszlát „integetőháj”!

Szabó Melinda is megerősítette, hogy kitartással bármilyen kritikus helyről el lehet tüntetni a zsírpárnákat. A legfontosabb a különböző célzott testgyakorlatok végzése. A már említett „integetőhájat” például fekvőtámaszokkal, kis 1-1,5 kilós súlyzós gyakorlatokkal lehet eltűntetni.

Mi a helyzet a csípővel?

A nők másik kritikus pontja a csípőtájék. Melinda erre is tud meglepően egyszerű gyakorlatokat, amik a derekat is formálják Törzshajlításokat és törzsfordításokat kell végezni.

A teljes sikerhez kell a helyes táplálkozás is!

A teljes sikerhez azonban elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás. Mit sem ér az edzés, ha nem figyelünk oda arra, mit eszünk. A sikeres fogyás, formálódás, izmosodás 70%-ban a táplálkozástól függ és csak 30%-ban az mozgás, edzés milyenségétől.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.